Sari la conținut
Forum Roportal
  • intrări
    195
  • comentarii
    8
  • citiri
    11926

Parfumuri damă florale, perfecte pentru sezonul rece

enrique00a

228 citiri

Foarte multe doamne și domnișoare preferă parfumurile florale, însă multă lume le evită în sezonul rece.

Toamna și iarna, majoritatea persoanelor optează pentru parfumuri damă cu note lemnoase, orientale și intense.

Deși este adevărat că lunile reci se pretează la arome reconfortante, cu mai multă greutate, se pare că firmele de parfumuri nu uită care sunt preferatele femeilor și aduc pe piață parfumuri damă cu note florale, perfecte pentru sezonul rece care să te facă să simți că trăiești o primăvară eternă.

Miss Dior de la Dior

Face parte din categoria de parfumuri damă florale și este un parfum pe care Dior la creat în 1947 inspirat de sora sa, Catherine.

Te face să experimentezi o explozie florală. Vestea bună este că parfumul a fost deja pregătit pentru sezonul sărbătorilor care vine și este disponibil într-o cutie care conține o sticlă de 50 ml și un vaporizator.

Poate fi achiziționat și separat. Are note de vârf de piper roz, portocale roșii, portocale dulci, mandarine, bergamotă și lămâie. Notele de mijloc sunt de trandafiri și frunză de iasomie, iar notele de bază sunt de paciuli și lemn de palisandru.

Dolce & Gabbana Intense The One Gold

Acest parfum de la firma italiana sosește prezentat într-o sticlă somptuoasă, aurie, ce conține o combinație suculentă de fructe și flori.

O apa de parfum în care un buchet de trandafiri, lăcrămioare și iasomie se amestecă cu dulceața prunei și prospețimea mandarinei. Rezultatul este o creație sofisticată și luminoasă care se alătură familiei iconice The One.

Notele de vârf sunt de piper roz, mandarină de Italia și prune. Notele de mijloc sunt de lăcrămioare, trandafir și iasomie, iar notele de bază sunt de vanilie, paciuli și mosc alb. Face parte din familia de parfumuri damă floral-fructate.

Good Girl Superstars de Carolina Herrera

Sticla acum legendară în formă de toc de la Good Girl se îmbracă în această ediție uluitoare, acoperită cu sclipici argintiu hipnotic.

Parfumul conținut în această noutate pentru colecționari este sofisticat, modern și creat pentru o femeie de contraste: îmbină feminitatea iasomiei Sambac și tuberozei cu o notă misterioasă de boabe de tonka și căldura cacaoului. Notele de vârf sunt de migdale, cafea, bergamotă și lămâie.

Notele de mijloc sunt de tuberoze, flori de portocal, rădăcină de iris, trandafir bulgăresc și iasomie sambac. Notele de bază sunt de mosc, chihlimbar, lemn de cașmir, scorțișoară, boabe de tonka, cacao, vanilie, praline, lemn de santal, paculi și cedru. Face parte din familia de parfumuri de dama (info Emag) florale gurmande și a fost lansat chiar în 2021.

Femme Magique de la Angel Schlesser

Noul parfum al brandului este inspirat de o femeie magnetică, senzuală, cu o carismă naturală.

Ambasadorul și protagonista parfumului este Blanca Suárez , o actriță care pune chip pe o apă de parfum care miroase a flori precum gardenie, iasomie, floare de portocal sau iris. Un buchet exuberant însoțit de note fructate de zmeură, bergamotă și lămâie și cremoase de vanilie sau lemn dulce.

Este un parfum perfect pentru sezonul rece.


×