Sari la conținut
Forum Roportal

4 reguli de bază pentru alegerea noptierelor

enrique00a

245 citiri

În timp ce patul este întotdeauna cea mai importantă piesă din orice dormitor, camera nu este completă fără cel puțin o noptieră (sau două, dacă aveți un partener).

 

O noptieră bună este la fel de importantă ca un pat confortabil. Sigur, ar trebui să și îmbunătățească decorul camerei, dar scopul lor principal este să fie într-adevăr funcționale. Cheia este că oferă spațiu și oportunități ample de depozitare. Noptierele sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și forme și pot avea un număr diferit de caracteristici. Câteva exemple includ:

 

      Noptiere simple - piese mici, simple, concepute pentru a ține o lampă, un telefon și un ceas.

      Mese - pot fi proiectate pentru orice cameră din casă, dar suficient de mici pentru a fi utilizate ca noptieră.

      Comode - dulapuri cu sertare și alte spații de depozitare.

 

Alegerea noptierelor perfecte va depinde de bugetul dvs., dimensiunea camerei dvs., dimensiunea patului dvs. și nevoile dvs. de depozitare.

Cauti noptiere Emag are cele mai bune optiuni!

De ce să țineți cont în alegerea noptierelor

Noptierele servesc două funcții. Acestea oferă o suprafață pentru a amplasa obiectele necesare, cum ar fi o lampă, o carte, un pahar cu apă sau orice altceva doriți să păstrați aproape de pat. Multe modele au, de asemenea, depozitare și ajută la ancorarea patului, așa că nu pare că „plutește” în cameră.

 

Iată câteva lucruri de care trebuie să țineți cont atunci când faceți cumpărături sau decorați noptiere.

 

      Dimensiune: Oamenii folosesc totul, de la cufere mici, la birouri, la scaune laterale și chiar scaune mici ca noptiere. Dacă arată bine și funcționează pentru spațiu, poate fi o noptieră. Totuși, înainte de a face o alegere finală, amintiți-vă aceste reguli importante legate de dimensiune. Noptierele ar trebui să aibă întotdeauna aproximativ aceeași înălțime cu salteaua. Orice lucru mult mai mare sau mai mic nu arată chiar bine. Când vine vorba de adâncime, nu doriți nimic mult mai adânc decât aproximativ 60 cm. Orice lucru mai mare de atât vă poate incomoda la așezarea și datul jos din pat.

      Depozitare: Mulți oameni aleg noptiere care conțin spațiu de depozitare. Aceste tipuri de mese sunt grozave, deoarece puteți stoca cărți, papuci sau orice altceva, dar dacă preferați un aspect minimalist, nu ezitați să alegeți ceva fără spațiu de depozitare suplimentar. Pentru un aspect cu adevărat minimal, puteți instala chiar și un raft sau un suport de perete în jurul înălțimii saltelei, în loc să folosiți o noptieră tradițională.

      Accesorii: Când vine vorba de accesorizare, noptierele dvs. ar trebui să rămână simple. O lampă, un ceas și poate o mică vază de flori sau o ramă foto sunt tot ce aveți nevoie. Amintiți-vă că noptierele sunt menite să fie practice, asezate langa pat. Nu vrei să dați accidental peste o tonă de accesorii în timpul nopții.

      A se potrivi sau a nu se potrivi?: Cel mai obișnuit aspect este să aveți două noptiere asortate de fiecare parte a unui pat, dar acest lucru nu este absolut obligatoriu. Dacă găsiți două mese separate care vă plac, folosiți-le. Dacă doriți ca dormitorul să pară coordonat, puneți lămpi asortate pe fiecare dintre mese, pentru a ajuta la legarea celor două împreună. Desigur, pentru un aspect uniform, nu ezitați să utilizați o pereche tradițională de noptiere.

 


×