Sari la conținut
Forum Roportal

Rochia de seară: cum ți-o alegi și care ți se potrivește cel mai bine?

enrique00a

251 citiri

Chiar dacă în acest an evenimentele în societate, cu multă lume, au fost aproape inexistente, din cauza pandemiei de coronavirus, normalitatea se va întoarce în curând. Vei fi din nou invitată la evenimente, vei dori din nou să ieși în lume și, mai ales, vei vrea iar să te simți și să arăți de milioane. Și cum altfel ai putea face asta dacă nu purtând o minunată rochie de seară.

 

O rochie de seară e numită așa datorită designului și a ocaziilor la care poate fi purtată. Lungimea sa variază, astfel că aceasta poate fi lungă până în pământ sau mai scurtă, pentru a scoate în evidență pantofii. Rochiile de seară sunt confecționate, în general, din țesături speciale, precum mătasea, catifeaua, satinul și pot fi mulate pe corp sau pot avea formă de rochie de bal, cu voaluri în formă de clopot. Până la urmă e vorba de tendințe, care sunt ciclice în modă, și de tipul de corp al celei care poartă rochia.

Indiferent de varianta de rochie de seară aleasă, dacă se potrivește corpului tău și este accesorizată corect, îți va evidenția silueta și trăsăturile feminine.

 

Rochiile lungi sunt în general alegeri mai bune pentru ocaziile speciale, fiind clasice și elegante. Poți alege o rochie de seară cu spatele gol, întrucât aceasta dă senzația de sofisticat. Mai ales dacă evenimentul la care participi este în anotimpul cald sau, în caz contrar, dacă e ste la interior.

 

Rochie de seara https://www.emag.ro/search/rochie+de+seara

 

Partea de jos a unei rochii de seară este, de asemenea, foarte importantă. Aceasta poate avea volum sau poate fi de tip sirenă, mulată pe corp și evidențiind silueta celei care o poartă.

 

Rochiile de seară lungi nu sunt alegeri plictisitoare sau prea conservatoare. Dacă acestea se potrivesc siluetei tale, sunt croite din materiale de calitate și sunt corespunzător accesorizate, pot reprezenta alegerea ideală pentru un eveniment.

 

Rochie de ocazie eleganta https://www.emag.ro/search/rochii+de+ocazie

 

Un alt aspect foarte important la o rochie de seară este culoarea, care poate spune multe despre personalitatea ta. Negrul este culoare clasică, ce va fi mereu în tendințe și se potrivește oricărui tip de siluetă. Este însă o alegere inspirată pentru persoanele mai mature, nu pentru adolescente sau femei foarte tinere. Dacă porți roșu, în schimb, vei fi percepută ca o femeie încrezătoare, cu personalitate puternică. Această culoare se potrivește oricărei categorii de vârstă. În funcție de sezon, se poartă și culorile în tendințe. Uneori verdele e la modă, alteori turcoazul face furori.

 

Accesoriile pot scoate și mai mult în evidență și pune în valoare o rochie de seară de calitate. Poartă o geantă potrivită cu nuanța rochiei și nu purta niciodată sacou peste rochia de seară. Tocurile înalte sunt cele mai potrivite. Alege pantofii în funcție de culoarea rochiei de seară, pentru o armonie cromatică. Poartă bijuteriile potrivite! Nu purta niciodată cercei mari dacă ai deja un colier care atrage privirile.

 


×