Jump to content
Forum Roportal

Cum să te îmbraci office și divers, ca femeie

Sign in to follow this  
enrique00a

44 views

Bărbaților le este foarte ușor atunci când vine vorba de îmbrăcăminte de lucru și de seară, alegând un costum și o cămașă, cu cravată sau papion, în funcție de ocazie. Din fericire, zilele în care costumul era numai pentru bărbați au dispărut de mult. Femeile pot arăta la fel de chic într-o varietate de ținute personalizate pentru aproape orice ocazie formală de business.

Găsește inspirație pentru ținutele tale office din acest ghid feminin de ținute business.

Fustă business

Fusta business este un element esențial pentru orice femeie cu un stil vestimentar formal atât feminin, cât și serios. Pentru a păstra o notă adecvată busines-ului, ține minte că fusta ar trebui să cadă de obicei chiar deasupra genunchiului. Deși nu ar trebui să fie prea strânsă sau prea scurtă, într-un cadru profesional, nu ezita să experimentezi diferite tăieturi, culori și materiale. Fustele de afaceri nu trebuie să fie limitate la negru și la creion. O fustă în linie A sau evazată este o modalitate excelentă de a arăta atât profesionist, cât și modern. Poart-o cu o bluză imprimatp care completează culoarea fustei tale.

Costum cu sacou și fustă

Nu multe ținute spun că femeia este șefa, iar un costum cu sacouri damă și fustă este una dintre ele. Un must-have în garderoba fiecărei femei, un costum cu fustă și sacou este potrivit pentru majoritatea codurilor vestimentare formale. Cele mai importante considerații atunci când alegi un costum cu fustă sunt potrivirea, țesătura și confortul. Indiferent cât de grozav ar putea arăta un costum cu fustă, acesta va arăta excelent doar dacă se potrivește foarte bine. Așadar trebuie să ai grijă să se potrivească bine atât fusta, cât și sacoul de dama cumparat de pe emag. Și oricât de grozav ar arăta pe tine, te va face să te simți minunat doar dacă e confortabil.

Țesăturile funcționează diferit în anotimpuri diferite. Alege haine din bumbac pentru lunile calde de vară și lână sau material mai greu în timpul sezonului rece. Nu îți fie frică să amesteci și să combini culorile. Încearcă diferite nuanțe din aceeași familie de culori pentru fuste și sacouri damă pentru un aspect proaspăt. Completează ținuta cu o pereche grozavă de pantofi, fie că este vorba de pantofi clasici sau de sandale statement.

Costum cu pantaloni

Puține femei pot scoate ce-i mai feminin dintr-un costum cu pantaloni. Dar dacă reușești vei emana încredere și rafinament. Costumele cu sacouri damă și pantaloni din ziua de astăzi vin într-o varietate de culori, țesături și croieli care te pot purta cu ușurință prin ședințe de zi și întâlniri de seară, făcându-le astfel ținuta formală de afaceri perfectă pentru femei. Culorile deschise la țesăturile mai moi funcționează bine pentru ședințele de zi, în timp ce țesăturile întunecate bogate arată minunat pentru ocazii de seară. In cazul barbatilor, pantalonii scurti se preteaza pe timp de vara.

Ca și în cazul costumului cu fustă, potrivirea este primordială atunci când vine vorba de crearea unui aspect perfect al costumului cu pantaloni. Nu poți da greș niciodată cu un costum de afaceri pe măsură, care este construit exact pentru forma și dimensiunea corpului tău. Costumul tău nu trebuie să fie niciodată prea strâns sau prea larg, mânecile terminându-se la încheietura mâinii. Pantalonii slim fit trebuie să se termine chiar la gleznă și să creeze o linie curată cu pantoful. Fie că o îl porți cu o cămașă albă simplă sau cu un top mai casual, cu siguranță vei arăta perfect într-un costum cu pantaloni potriviti.

Sign in to follow this  

×