Sari la conținut
Forum Roportal

Cum să alegeți cel mai bun mixer de bucătărie

enrique00a

261 citiri

Deși este posibil să pregătiți majoritatea lucrurilor pe care doriți să le gătiți sau să le coaceți fără un mixer, de ce ați face asta, dacă nu este nevoie? Cu un mixer, puteți economisi timp la multe dintre rețetele preferate și probabil veți simți că puteți încerca multe preparate noi, pe care nu v-ați fi gândit să le faceți înainte. Un mixer va însemna, de asemenea, aproape sigur texturi și consistență mai bune pentru multe dintre preparatele pe care le pregătiți.

 

Pentru oricine coace în mod regulat, mixerele de bucătărie sunt genul de articol de care nu credeți că aveți nevoie, până când nu ați avut unul. Odată ce v-ați obișnuit să dețineți unul, ideea de a reveni la amestecarea manuală a lucrurilor pare de necrezut.

 

Aceasta înseamnă că există două categorii principale de consumatori pentru mixere: cei care cumpără un mixer pentru prima dată și nu sunt siguri ce să caute cu adevărat și cei care doresc să înlocuiască un mixer care a încetat recent să funcționeze.

 

Indiferent de categoria în care vă încadrați, acest articol ar trebui să fie un ghid util pentru a obține o idee clară despre tipul de mixere disponibile pe piață și care este cel mai potrivit pentru dvs.

Tipuri de mixere

https://www.emag.ro/mixere/c

Prima decizie pe care trebuie să o luați pentru a alege mixerul potrivit este cu care dintre cele două tipuri principale să mergeți.

Mixer manual

Dacă principalele dvs. priorități sunt accesibilitatea sau găsirea unui mixer care nu va ocupa mult spațiu, mixerele manuale sunt cea mai potrivită alegere. Acestea au un design mai simplu decât mixerele cu bol, de obicei se pot încadra cu ușurință într-un sertar din bucătăria dvs. și pot costa mai puțin.

 

Aveți două opțiuni cu mixere de mână: mixere de mână electrice și mixere de mână rotative (uneori numite batătoare de ouă). Cu mixerele electrice de mână, tot ce trebuie să faceți este să țineți mixerul în loc, în timp ce mișcarea are loc automat.

 

Mixerele de mână sunt mai rapide și mai ușoare decât amestecarea aluatului cu mâna, dar necesită mai multă muncă și timp decât utilizarea unui mixer cu bol.

 

 

Beneficii:

      Bateriile de mână sunt mai accesibile.

      Aceste mixere de bucătărie nu ocupă niciun spațiu.

      Curățarea este ușoară și rapidă.

      Puteți folosi orice castron.

      Portabil.

Mixer cu bol

De obicei, dacă auziți pe cineva vorbind despre faptul că nu pot trăi fără mixerul lor, probabil vorbesc despre mixere cu bol. Acestea fac procesul de coacere sau amestecare mult mai simplu și. sunt utile în mod special pentru orice care implică aluat gros, cum ar fi aluatul de pâine sau pizza, sau rețetele care necesită sarcini de amestecare mai complicate, cum ar fi prepararea chiftelelor.

 

De obicei, mixerele sunt dotate cu un castron mare și mai multe atașamente, concepute pentru anumite tipuri de amestecare - ați folosi un alt accesoriu pentru a face bezea decât pentru a face pâine, de exemplu.

 

Deoarece sunt staționare, puteți începe să amestecați ceva și să îl lăsați să lucreze, în timp ce strângeți alte ingrediente. Sunt deosebit de utile pentru rețetele care necesită adăugarea de ingrediente în timp ce amestecați, o sarcină care este aproape imposibilă pentru o persoană fără un mixer.

 

Unele dintre principalele inconveniente ale unui mixer cu bol sunt dimensiunea și greutatea sa. Dacă nu aveți spațiul necesar pentru a-l păstra pe blat, este posibil să vă incomodeze procesul de a scoate și pune la loc un mixer greu într-un dulap de bucătărie.

Beneficii:

      Sunt mai puternice decât un mixer de mână.

      Aceste unități vor amesteca mai repede și mai bine.

      Deoarece este staționar, puteți începe amestecarea și să lucrați la alte lucruri.

      De obicei, mixerele cu bol vin cu (sau puteți cumpăra) diferite accesorii concepute pentru a obține cele mai bune rezultate pentru diferite tipuri de amestecare.

      Unele mixere cu bol vă permit să preparați paste, ravioli, sos sau înghețată.

 


×