Sari la conținut
Forum Roportal
  • intrări
    197
  • comentarii
    9
  • citiri
    11985

Poate cei mai buni pantofi Adidas pe care îi poți cumpăra în acest moment

Care sunt probabil cei mai buni pantofi Adidas pe care îi poți cumpăra în acest moment? Incercam sa aflam aici intr-un top inedit.

 Pantofii Adidas au fost introduși pentru prima dată în lume de germanul Adi Dassler în 1949 (fratele său Rudolph a fondat Puma câțiva ani mai târziu) și, șapte decenii mai târziu, compania este unul dintre cei mai mari producători de încălțăminte din lume.

Deși a pornit ca un brand centrat pe sport, Adidas este acum mult mai mult decât atât și nu îl vei găsi doar pe teren. Sigur, compania a avut un rol esențial în dezvoltarea tehnologiei din spatele adidașilor de alergat, dar este mult mai mult de atât.

Treningurile mărcii, de exemplu (care au fost produse pentru prima dată în anii 1970), au căpătat un statut iconic grație celor de la Stormzy, care au purtat o versiune roșu-aprins în videoclipul „Shut Up”.

Adidas a jucat, de asemenea, un rol esențial, de deschizător de drumuri în încheierea de parteneriate între marile branduri și muzicieni. La sfârșitul anilor 1980, Run-DMC a lansat o melodie intitulată „My Adidas”, care i-a adus un parteneriat record cu marca în valoare de 2 milioane de dolari.

Ca urmare, există astăzi acorduri între Jay-Z și Reebok și Selena Gomez și Puma. Mai mult, Adidas este acum un pilon al industriei modei, cu parteneriate în curs de desfășurare cu Stella McCartney și Yohji Yamamoto.

Dar destul despre asta, ești aici pentru încălțămintea Adidas. Iată așadar care sunt considerati a fi poate cei mai buni pantofi produși de Adidas.

Adidas Hamburg

Adidas 'City Series scoate la iveală unii dintre cei mai buni adidași retro, iar Adidas Hamburg nu fac excepție. Acești pantofi onorează pictograma anilor 1980 cu o parte superioară din piele suplă și talpă din cauciuc semi-translucidă.

Adidas ZX 2K Boost

Cu talpa intermediară Boost, care asigură amortizare, și un stil progresiv, dinastia ZX a Adidas, care a început în anii 1980, continuă să fie una din cele mai bune de pe piață. Întăriturile din TPU oferă sprijin în timpul mersului, așa că această încălțăminte este una unul din cele mai tehnice ale mărcii germane până în prezent.

Adidas ZX 2K Flux

O reimaginare a unui model clasic vechi, acești adidași noi sunt inspirați de adidașii tehnici ZX din anii 80, dar reconcepuți pentru un confort maxim. Aceștia sunt prevăzuți cu o suprafață din plasă și TPU și adăugarea unei tălpi intermediare ultra-confortabile Boost.

Adidas Terrex Two Trail

Poate cei mai buni adidași Adidas pentru alergare pe distanțe lungi, adidașii Two Trail au o talpă Continental din cauciuc, care adaugă o aderență serioasă, și o talpă intermediară Lightstrike EVA de 6 mm, care asigură o plimbare ultralejeră, precum și o întoarcere eficientă a energiei la fiecare pas.

Adidas ClimaCool Vento

Ideali pentru vremea mai caldă, indiferent dacă alergi sau nu în ei, ClimaCool Vento de la Adidas este o actualizare a adidașilor ClimaCool originali din anii 2000 și vine cu o talpă Boost ultra-confortabilă sub picioare, precum și cu fabricația ușoară a mărcii "Summer Rdy".

Adidas Samba

Adidas Samba a fost dezvoltat la sfârșitul anilor 1940, după ce frații Dassler s-au despărțit și prima pereche a fost lansată în 1950. Prima versiune a Samba a fost concepută pentru a ajuta fotbaliștii care se antrenau în condiții de gheață, datorită unei tălpi de gumă cu aspirație. Aceștia sunt unii dintre cei mai populari pantofi Adidas, cu peste 35 de milioane de perechi vândute în toată lumea.

Adidas SL 72

Adidas SL 72 a fost lansat inițial la timp pentru Jocurile Olimpice de vară din 1972 din München, fiind fabricați drept adidași confortabili și ușori de jogging și alergare.

Adidas NMD_R1 V2

O combinație între tehnologia Adidas Boost și tehnologia Primeknit, NMD_R1 V2 au fost creați pentru a fi populari.

Concepuți cu explorarea urbană în minte, aceștia sunt o pereche de adidași futuriști care sunt la fel de buni pentru fotografii cool, pe cât sunt pentru alergare.


×