Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
  • entries
    188
  • comments
    8
  • views
    11705

4 motive pentru care ar trebui sa cumparati un laptop pentru jocuri

Sign in to follow this  
enrique00a

198 views

Iata aici 4 motive pentru care ar trebui să cumpărați un laptop pentru jocuri

 

Când laptopul dvs. vechi cedează, în cele din urmă, veți avea nevoie de unul nou, probabil cât mai curând posibil. Probabil că veți avea nevoie de un model puternic, care să fie portabil și care să se descurce cu toate taskurile pe care le aruncați asupra sa.

O căutare rapidă pe Google pentru laptopuri robuste vă va indica spre un singur lucru: un laptop pentru jocuri. Sigur, e normal să aveți câteva îndoieli cu privire la un astfel de laptop, la început. Însă laptopurile pentru jocuri au anumite avantaje, față de computerele obișnuite, care v-ar putea ajuta la școală sau la serviciu.

În acest articol, vom vorbi despre laptopurile pentru jocuri: ce sunt acestea, cine le folosește și ce este diferit la ele?

Ce sunt laptopurile pentru jocuri?

Contrar numelui, un laptop de gaming nu se limitează la jocuri. Aceste mașini puternice sunt configurate pentru a gestiona utilizarea intensă și multitasking-ul extrem. Spre deosebire de computerele obișnuite, puteți deschide cu ușurință mai multe file și programe, pe un laptop de jocuri. Acest lucru nu vă va încetini deloc.

Care este diferența?

Cea mai mare diferență între un laptop pentru jocuri și unul normal o fac mecanismul său de răcire, tastatura și designul general.

1. Se pot descurca cu căldura

Aceste laptopuri pot rezista la niveluri ridicate de căldură, datorită ventilatoarelor de răcire duale încorporate. De asemenea, au mai multe guri de aerisire, pentru o mai bună circulație a aerului.

2. Tastaturi excelente

Laptopurile de gaming au o tastatură de joc simplificată încorporată. Tastaturile pentru jocuri sunt concepute pentru a oferi jucătorilor performanțe ridicate și o utilizare mai bună. Aproape toate laptopurile pentru jocuri au tastaturi iluminate (tastaturi high-end cu lumini LED în spate).

Cine folosește un laptop de gaming?

O mulțime de oameni folosesc laptopuri pentru jocuri:

      Jucători profesioniști și pasionați de jocuri (evident)

      Profesioniști audio (designeri de sunet, editori de sunet, mixere de înregistrare, ingineri de sunet, tehnicieni audio)

      Muzicieni (DJ, producători de muzică)

      Animatori și artiști multimedia

      Designeri digitali (web designeri, graficieni, designeri de jocuri)

      Editorii de grafică, filme sau video

      Programatori

      Antreprenori, în special cei care folosesc serviciile digitale

      Oameni cu cariere digitale (marketeri online, scriitori de conținut online, specialiști în comerț electronic, manageri de social media, analiști digitali)

De ce ar trebui să cumpărați un laptop pentru jocuri

Ușor de utilizat

Laptopurile pentru jocuri au același sistem de operare, aceleași programe și au același aspect ca și computerele obișnuite sau ca un laptop obisnuit. Funcționează pe Windows 10, au Microsoft Office 360, iTunes, Google Chrome și Microsoft Edge. Laptopurile pentru jocuri sunt incredibil de ușor de utilizat. Nu trebuie să aflați nimic nou pentru a-l folosi. Nu există nicio curbă de învățare de care să vă faceți griji.

Viteza

Aceasta este caracteristica noastră preferată. Ori de câte ori apăsați butonul de pornire, noul dvs. laptop pentru jocuri pornește în aproximativ 5 secunde. Această viteză se datorează procesoarelor sale puternice și este utilă pentru editarea videoclipurilor sau pentru rularea unor software-uri mari precum Photoshop, Quickbooks și VRay.

Design unic

Puteți distinge cu ușurință un laptop pentru jocuri și un notebook obișnuit, uitându-vă la aspectul său. Laptopurile de gaming au un aspect distinct, futurist.

Materiale de înaltă calitate

Jucătorii sunt pretențioși - nu se mulțumesc cu componentele computerului „obișnuite”. Calculatoarele lor trebuie să fie de calitate superioară. Materialele de înaltă calitate facilitează rularea jocurilor care necesită specificații ridicate.

Mai multe despre configuratii pentru laptopuri de gaming/jocuri aici.

Sign in to follow this  

×