Jump to content
Forum Roportal

Care sunt cele mai performante televizoare

Sign in to follow this  
enrique00a

99 views

Dintre cele mai importante electronice din casa noastră, televizorul este, poate, unul dintre cele cu care interacționăm cel mai des, însă putem fi siguri că este aparatul pe care îl privim cel mai mult.

 

Materiale de calitate proasta sau cat mai multe functii smart

 

Pentru că e vorba de un televizor cu funcții menite să atragă cumpărători, detalii precum calitatea materialelor au fost puse în planul doi.

 

Plasticele folosite sunt tari, rigide, fără a stârni senzații senzoriale speciale. De metale nici nu poate fi vorba. Exista si o partea bună: televizorul nu este mânuit în fiecare zi. Dupa ce este așezat pe un stand sau fixat de perete, singura interacțiune este prin telecomandă.

Merita oare achizitia de televizoare ieftine?

În orice caz, înainte de a alege cel mai mare și luminos televizor, ar fi bine să te concentrezi asupra aspectelor privitoare la locul unde va fi amplasat.

Deși, în mod evident, o diagonală mai mare a ecranului, va asigura o imagine mai bună și clară, acest lucru nu este întotdeauna potrivit dacă peretele pe care va fi amplasat televizorul este relativ aproape de canapea, sau de locul din care vei privi la el.

În momentul în care mergi prin magazine și studiezi televizoare, calculează-ți aproximativ distanța de la acesta până la canapeaua de acasa și încearcă să te poziționezi la o distanță similară și în magazin, pentru a vedea dacă mărimea aparatului este potrivită și nu iti obosește ochii.

Totodată, fii foarte atent la claritatea sunetului emis pentru a descoperi din timp eventualele probleme pe partea de audio. Astfel televizorul necesita o atentie deosebita inainte de achizitionare, pentru a fi siguri ca ati luat cel mai performant televizor, fie ca vorbim despre un LG Nanocell, un OLED sau un simplu tv LED HD!

 

Sign in to follow this  

×