Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
  • entries
    158
  • comments
    6
  • views
    10,764

Merită să cumperi un Samsung Galaxy S9 în 2020?

Sign in to follow this  
enrique00a

217 views

Acum câteva luni Samsung a lansat noile sale flagship-uri, Galaxy S20, S20+ și S20 Ultra, fără îndoială trei dintre cele mai bune terminale Android disponibile pe piață în ziua de azi.

La fel de adevărat, însă, este că cele trei telefoane mobile inteligente Samsung nu sunt făcute pentru toate buzunarele. De aceea, multă lume nu-și permite un telefon de ultimă generație, dar poate opta pentru modelele anterioare de flagship, precum Galaxy S10.

Samsung Galaxy S9 – hard si soft

Și acestea au hardware bun, sistemul de operare actualizat și nu au un preț atât de ridicat precum „frații” mai mari. Chiar și așa, însă, e posibil ca cei aproximtiv 600 de euro, cât costă un S10, să fie totuși mult pentru anumite buzunare. Drept urmare, merită să cumperi, în 2020, un telefon dintr-o generație anterioară lui S10? Mai concret, merită să cumperi un Galaxy S9 în plin an 2020?

Samsung Galaxy S9 a fost lansat în 2018, adică acum doi ani. În ciuda timpului scurs de atunci, continuă să aibă un design foarte reușit și un hardware mai mult decât suficient pentru orice „sarcină” i-am da.

Samsung Galaxy S9 – sistem de operare

Mai mult, a primit actualizarea sistemului de operare la Android 10, ceea ce înseamnă că nu va avea probleme de soft în anii următori.

Toate astea ne arată că Samsung Galaxy S9 este un pariu sigur dacă suntem în căutarea unui telefon nou și nu vrem sau nu ne permitem să cheltuim foarte mult.

Samsung Galaxy S9 – resigilat?

În plus, dacă decidem să cumpărăm un S9 de la „resigilate”, la eMAG, prețul scade încă și mai mult. Și toată lumea știe că, cel puțin doi ani, nu ai niciun fel de problemă cu un telefon Samsung.

În fine, merită să cumperi un Samsung Galaxy S9 în 2020? Nu de puține ori am văzut această întrebare pe rețelele de socializare.

Răspunsul este DA, dat fiind că este un telefon în continuare foarte atrăgător din punct de vedere al design-ului, cu un hardware care face față cu brio și în 2020, iar prețul poate fi considerat un chilipir în momentul de față. Cu atât mai mult dacă-l cumperi de la „resigilate”, care sunt, de multe ori, produse ca noi, dar cu ambalajul având semne de uzură.

Tu ce părere ai? Ai nevoie de un nou telefon? De ce nu încerci un Samsung Galaxy S9?

Sign in to follow this  

×