Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
  • entries
    188
  • comments
    8
  • views
    11657

Cauți un laptop performant atât pentru muncă, dar și pentru divertisment? Lenovo Yoga e răspunsul!

Sign in to follow this  
enrique00a

288 views

Cauți un laptop performant atât pentru muncă, dar și pentru divertisment? Lenovo Yoga e răspunsul!

Lenovo Yoga este numele unei serii de laptopuri cu cea mai mare recunoaștere și popularitate în rândul utilizatorilor, dat fiind că e vorba de un „hibrid”, aflat la jumătatea distanței între un laptop și o tabletă de mari dimensiuni. Putem să le numim și laptopuri 2 in 1 sau, așa cum o face chiar Lenovo, laptopuri convertibile. Sunt ideale pentru muncă, studiu, divertisment și orice altceva ai nevoie pentru un laptop de zi cu zi.a

Versatilitatea unui laptop convertibil se datorează faptului că ecranul său este capabil să se rotească la 360 de grade, făcând ca tastatura să rămână în spatele său la un moment dat. Dar și mai important este că toate modelele Lenovo Yoga au ecrane tactile și permit folosirea de pens sau stylus-uri inteligente pentru mai multă precizie atunci când vine vorba de anumite sarcini. Din toate aceste motive, recomandăm laptopurile convertibile Lenovo Yoga, cea mai bună combinație între funcționalitate și portabilitate.

Cu atât mai mult cu cât, în perioada asta, în care stăm și lucrăm mai mult de acasă, iar la finalizarea programului de muncă trebuie să găsim metode de divertisment la interior, este binevenit un laptop 2 in 1 Lenovo Yoga.

Un laptop Lenovo Yoga poate fi deblocat prin recunoaștere facială, iar grație camerei IR, poți muta conținutul de pe ecran pe un al doilea monitor - dacă îl ai atașat la laptop - doar mișcând capul în direcția dorită, grație Lenovo Smart Assist. Astfel, te bucuri de o mai mare comoditate și de un randament mai bun în muncă.

Durata de viață a bateriei este un alt mare atu al laptopurilor Lenovo Yoga. Acesta se pot schimba dinamic de la modul de economisire a bateriei la modul full power, sau invers, în funcție de ceea ce faci în fiecare moment.

Carcasa metalică îi conferă nu doar o mai mare rezistență unui laptop Lenovo Yoga, ci și un aspect mult mai modern și mai plăcut.

Această serie este extrem de apreciată și de utilizatorii români. Pe site-ul eMAG, modelele Lenovo Yoga au review-uri excelente. De exemplu, modelul Lenovo Yoga S740-14IIL cu procesor Intel® Core i7-1065G7 (https://www.emag.ro/laptop-ultraportabil-lenovo-yoga-s740-14iil-cu-procesor-intelr-core-i7-1065g7-pana-la-3-90-ghz-ice-lake-14-full-hd-ips-8gb-512gb-ssd-intel-iris-plus-graphics-windows-10-home-iron-grey-81rs003arm/pd/DT5QY8BBM/), care are o medie a notelor primite pe site de 4,8, dintr-un total de 5. Unul dintre cei care au ales acest model, a lăsat un review elocvent:

 

Citat

 

„Bateria ține cam 12 ore, ecranul se vede bine, sunetul bun.

Tastatura este, de asemenea, de apreciat. Robustă, cu iluminare în 2 trepte.

Cântărește doar 1.4 kg. Este ușor de transportat.

Se pornește repede (cel mult 10 secunde). Pentru autentificare, folosește cu succes tehnologia de recunoaștere a feței.

Eu îl folosesc cel mai mult pentru office, iar la acest capitol excelează”.

 

 

Nu este singurul model care a fost primit excelent de cei care l-au ales. Iată, de exemplu, modelul Lenovo Yoga S730-13IWL cu procesor Intel® Core™ i5 (https://www.emag.ro/laptop-ultraportabil-lenovo-yoga-s730-13iwl-cu-procesor-intelr-coretm-i5-8265u-pana-la-3-90-ghz-whiskey-lake-13-3-full-hd-ips-8gb-512gb-ssd-intelr-uhd-graphics-620-microsoft-windows-10-platinum-81j000/pd/DL1L1CBBM/). Un utilizator i-a acordat 5 stele din cinci, fiind foarte succint în review-ul făcut:

Citat

„Excelent din toate punctele de vedere”

. La fel de mulțumit se declară și alt user, care i-a acordat tot nota maximă noului său laptop Lenovo Yoga.

Citat

„Sunt fascinat de el”

,a scris acest utilizator.

Iată, așadar, că uneori alegerile inspirate sunt răsplătite. Este și cazul alegerii unui laptop Lenovo Yoga. Tu ce mai aștepți să-ți iei unul?

Sign in to follow this  

×