Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
  • entries
    188
  • comments
    8
  • views
    11657

iPhone XI: Un iPhone excelent de valoare bună

Sign in to follow this  
enrique00a

288 views

iPhone XI: Un iPhone excelent de valoare bună

 

iPhone XI este succesorul popularului iPhone XR și este iPhone-ul nostru preferat pe care să îl cumperi, fiind cel mai bun iPhone în prezent.

Avantaje

·        Cameră excelentă

·        Baterie de lungă durată

·        Opțiuni de culoare foarte drăguțe

·        Valoare surprinzător de excelentă pentru un telefon Apple

Dezavantaje

·        Un plus de rezoluție a ecranului ar fi fost frumos

·        Încă nu există încărcător rapid în cutie

iPhone XI ia iPhone XR, menține designul practic neschimbat și modifică interiorul. Acum există două camere pe spate, de exemplu, și același chipset A13 îl vei găsi în modelul Pro.

Camera

Aparatul foto este o parte vitală a noii serii iPhone XI și este atât de bun pe cât se aude. Pe scurt, noile camere foto din spate sunt excelente. Chiar dacă iPhone XI este mult mai accesibil decât modelele Pro, acesta păstrează exact același senzor principal cu imagine optică cu unghi larg de 12 megapixeli stabilizat (OIS) cu o deschidere f / 1.8 și aceeași cameră cu unghi larg de 12 megapixeli ( f / 2.4).

Singurul lucru care lipsește este teleobiectivul, o cameră zoomă „optică” de 2x care se găsește pe Pro.

Camera frontală are acum 12 megapixeli și poate acum captura „slofies”, adică selfie-uri cu mișcare lentă surprinzător de distractive.

Design

Apple a rămas la aceleași design-uri în ultima vreme. Linia iPhone XI Pro a fost practic neschimbată de când a sosit iPhone X.

Acolo unde diferențele de design sunt cele mai evidente este noua carcasă a camerei mai mare. iPhone XI adaugă o a doua cameră, ceea ce face ca ambii senzori să fie mai mari fizic.

Ecran

Ecranul iPhone XI rămâne același ca și cel de pe iPhone XR. Ecranul LCD Liquid Retina de 6,1 inci are un panou de rezoluție de 1792 x 828.

Baterie

iPhone XR a impresionat serios când a fost vorba de anduranță, depășind iPhone-urile modelului „Plus” și a devenit flagship-ul Apple cu cea mai bună durată de viață a bateriei.

iPhone XI Pro Max s-ar putea să fi furat acest premiu cu îmbunătățirile sale masive față de iPhone XS Max, dar iPhone XI este încă un telefon cu o durată lungă de viață a bateriei.

Performanță

În iPhone XI vei găsi chipsetul A13 Bionic al Apple și 4 GB RAM. Acesta este așadar un telefon extrem de rapid. Desigur, acesta este cel mai rapid cip de la Apple și era de așteptat.

Ar trebui să cumpăr iPhone XI?

iPhone XR a fost unul dintre cele mai populare telefoane Apple și nu văd niciun motiv pentru care iPhone XI nu va avea același succes.

Un telefon excelent, iPhone XI este flagshipul implicit al Apple pentru anul 2020 și este demn de coroana respectivă. O cameră foto excelentă și o durată de viață puternică a bateriei fac ca aceasta să fie o alegere ușoară.

#iphone #smartphone #iphone_xi #ecran #baterie #telefon

Sign in to follow this  

×