Jump to content
Forum Roportal

Cum să îți aranjezi patul din dormitor, astfel încât să te simți ca la un hotel de 5 stele

Sign in to follow this  
enrique00a

337 views

Călătoritul are suișuri și coborâșuri și nu ne referim doar la decolarea și aterizarea avionului. Făcutul de bagaje, aeroporturile agitate, comunicarea care se lovește de barierele lingvistice - toate aceste mici situații stresante pe care le întâlnești într-o călătorie par că dispar atunci când te trântești într-un pat de hotel atât de confortabil de parcă te-ai fi așezat pe un nor. Cu toate acestea, nu trebuie neapărat să mergi la un hotel să simți acel pat de pluș, ci îți poți crea singur unul acasă, în propriul dormitor.

 

PATURI DORMITOR

 

Am realizat câteva săpături și am descoperit șase lucruri comune care fac ca paturile din hotelurile de 5 stele să fie atât de confortabile. Dacă faci și tu aceste lucruri, patul tău de acasă, din dormitor, va fi la fel de delectabil ca un pat dintr-un hotel luxos.

1. Păstrează așternuturile albe

Albul este de departe culoarea cel mai des folosită pentru lenjeria de pat într-un hotel. Pe de o parte, desigur că se murdărește mai ușor și mai rapid, dar de cealaltă parte este și mai ușor de curățat (vorbim, desigur, de faptul că poți folosi înălbitor).  Cu toate acestea, numai un așternut alb îți va da senzația că plutești pe un norișor alb și pufos.

 

2. Găsește un material potrivit

Că a venit vorba despre un norișor pufos, acele așternuturi mătăsoase, dar totuși rezistente în care aluneci într-un hotel de lux sunt realizate dintr-un material puternic. Ele sunt făcute întotdeauna din bumbac (în special bumbac egiptean), pentru că sunt cele mai respirabile și ajută la păstrarea unui sentiment răcoros. Drept urmare, asigură-te așadar că te ferești de toate soiurile de microfibră mai ieftine și alege bumbacul in cazul pat dormitor.

 

3. Scapă de cearșafurile cu elasic

Probabil că acest punct este în contradicție cu tot ceea ce ai deja în dulapul de lenjerie. Cu toate acestea, privește cu atenția data viitoare când vei sta într-un hotel și vei observa că lipsește ceva: cearșafurile cu elastic. Hotelurile folosesc în schimb două cearșafuri plane. Cel de jos este de obicei supradimensionat și strâns prins în jurul saltelei, folosind o metodă specială de pliat colțurile. Cearșaful de sus este prinsă pe părțile laterale și pe piciorul patului. Acest tip ce cearșafuri are un aspect mult mai elegant și frumos decât cearșafurile cu elastic.

5. Mărește numărul de perne

Unul dintre cele mai bune lucruri la un pat de hotel sunt pernele. În primul rând, că sunt multe: indiferent că vrei perne mai mici sau perne mai mari, perne mai subțiri și moi sau perne tari și care susțin capul, într-o cameră de hotel de vei găsi pe toate. De aceea, este important ca și în camera ta să diversifici mixul de perne și să aduni cât mai multe, de tipuri diferite.

Sign in to follow this  

×