Sari la conținut
Forum Roportal
  • intrări
    197
  • comentarii
    9
  • citiri
    11980

Motivele pentru care un laptop ieftin poate fi si bun

enrique00a

424 citiri

Englezii au o vorbă pentru lucrurile bune și ieftine: „cheap and cheerful”. Iar un laptop poate aduce și bucurii, și economii, dacă știi unde și când să te uiți după unul.

Primele luni ale anului aduc întotdeauna reduceri de prețuri. Pentru că în ianuarie a avut loc Consumer Electronics Show în Las Vegas, unde producătorii anunță cele mai noi laptopuri, magazinele caută să își elibereze stocurile. Dacă ești în căutarea unui laptop ieftin, iată cum îți poți face procesul de achiziție mai ușor!

Magazin online de încredere

Înainte de a intra în specificații și funcționalități, asigură-te că îl vei cumpăra de la un magazin online de încredere. Deseori se întâmplă ca ofertele să fie prea bune pentru a fi reale. Pe forumuri și prin comentariile de pe Facebook vei găsi foarte multe exemple de clienți nemulțumiți de magazine apărute ca din neant, așa că asigură-te că știi de unde cumperi.

Producător de laptopuri de încredere

Una dintre legile nescrise ale vânzării de produse este că un client mulțumit va reveni și a doua oară să cumpere. Alții chiar de mai multe ori. Unele brand-uri fac din asta un mod de business, iar clienții sunt primii care văd atenția oferită produselor pe care le achiziționează. Dacă ești deja fan al unui brand datorită calității produselor, atunci ai recunoscut imediat această situație. Dacă ești la prima achiziție, părerile altor clienți sunt primul lucru pe care trebuie să îl afli.

Chiar dacă nu te afli la prima achiziție, caută review-uri și păreri ale utilizatorilor. Un brand capătă încrederea clienților în momentul în care aceștia revin cu achiziții ulterioare și recomandă produsele prietenilor și familiei. Drept urmare, caută parerile celor care au cumparat laptopurile ieftine care te interesează. Magazinele online încurajează exprimarea opiniilor, fie ele bune, fie rele. Review-urile realizate de profesioniști sunt încă o sursă bună de documentare când vine vorba de căutarea de laptopuri ieftine online. Unele sunt mai tehnice, altele sunt adresate publicului larg. Îți recomandăm să le parcurgi pe majoritatea.

Alege un model cu sistem de operare inclus. Ok, știm că e ușor să instalezi un sistem de operare. Totuși, având în vedere ofertele de astăzi, găsirea unui laptop cu sistem de operare inclus, la un preț foarte bun este mult mai ușoară. Pe lângă asta, nu vei avea bătăi de cap cu update-uri și găsirea de coduri. Iar beneficiile legate de securitate sunt de neegalat când vine vorba de laptopuri ieftine conectate în permanență.

 

Ce specificații sunt cele mai importante atunci când cauți să îți înnoiești laptopul?

Care este bugetul maxim pe care l-ai alocat achiziției unui laptop ieftin?

 

laptopuri clevo online este simplu.jpg


×