Sari la conținut
Forum Roportal

Performanțe mai rapide și caracteristici noi, în cel mai nou MacBook Pro

enrique00a

78 citiri

În luna iulie a acestui an, Apple a introdus modele îmbunătățite ale MacBook Pro, destinate utilizatorilor profesioniști, cu procesoare super-rapide, mai mult RAM, GPU-uri mai bune și o serie de alte adaosuri care fac ca acesta să fie cel mai puternic și capabil MacBook Pro pe care Apple l-a lansat vreodată.

Aceasta este o evoluție semnificativă în gama Apple, deoarece MacBook Pro nu s-a schimbat prea mult din anul 2016, când a fost introdus. În 2017 au existat câteva trucuri care să mimeze o îmbunătățire, dar nimic substanțial.

Laptopurile recent îmbunătățite MacBook Pro au fost actualizate cu procesoare Intel de generația a 8-a, precum și upgrade-uri la memoria RAM, stocare și baterie. Iar toate aceste schimbări au ajuns exact la timp pentru achizițiile necesare pentru mersul înapoi la școală.

Citiți mai departe pentru a afla tot ce trebuie să știți despre modelele actualizate ale laptopurilor MacBook Pro 2018.

https://www.emag.ro/laptopuri/brand/apple/c

Ce este nou în actualizările la aceste modele MacBook Pro 2018?

Modelele MacBook Pro cu ecran de 13 inch și 15 inci, cu ecran secundar, au fost actualizate acum cu procesoarele Intel din a 8-a generație, cu procesor 6-core pe modelul de 15 inchi. Într-un comunicat de presă, Apple a transmis că noul procesor va avea performanțe de până la 70% mai rapide. Procesorul quad-core de pe modelul de 13 inci va oferi o performanță de până la două ori mai rapidă, potrivit Apple.

Alte actualizări includ suport pentru memorie de până la 32 GB și tastatură a treia generație pentru tastarea mai silențioasă. Există un SSD de până la 2 TB pe modelul de 13 inch și un SSD de până la 4 TB pe laptopurile de 15 inch.

Noile MacBook îmbunătățite includ de asemenea un afișaj True Tone, care și-a făcut prima apariție pe iPad Pro și a fost adăugat la iPhone 8, iPhone 8 Plus și iPhone X.

De asemenea, o noutate pentru MacBook Pro este chipul Apple T2. Aceasta este o componentă mică, dar puternică care a fost pentru prima dată introdusă pe iMac Pro. Acesta ajutp coprocesorul Secure Enclave să îmbunătățească securitatea și criptarea. În versiunea anterioară a MacBook Pro, Apple a folosit chipul Apple T1 pentru senzorul de amprentă Touch ID, Apple Pay și câteva alte caracteristici. Cipul T2 îi permite să facă criptarea în timp real a datelor. Există suport pentru boot-ul securizat și funcționează ca un controler sigur pentru alte caracteristici.

MacBook Pro are acum hands-free Siri. Aceasta este pentru prima dată când „Hey Siri” este disponibil pe MacBook Pro.

De ce contează actualizările din 2018 ale MacBook Pro?

Aceasta este prima dată când Apple a actualizat în mod semnificativ MacBook Pro de la lansarea sa în 2016, situație care a cauzat între timp speculații că Apple a uitat de MacBook Pro.

Design-ul global este același - specificațiile se află în centrul acestei actualizări. Este vorba doar de modelele MacBook Pro cu bara tactilă Apple, care primesc o actualizare. Primul model MacBook Pro de 13 inch, fără bara touchscreen rămâne neschimbat, la fel ca restul gamei Mac, inclusiv MacBook-ul de 12 inch, MacBook Air și Mac-urile desktop, potrivit site-ului CNET.

macbook pro.jpg


×