Sari la conținut
Forum Roportal
  • intrări
    196
  • comentarii
    8
  • citiri
    11935

Lentile de contact surprinzatoare, asa cum nu ai mai facut: Acuvue 1 Day Moist Multifocal

Dupa cum stim, functia ochiului are mereu de suferit de pe urma a numerosi factori care pur si simplu dezvolta o actiune agresiva care perturba, in timp, acuitatea vizuala. De foarte multe ori, odata cu trecerea anilor, ramanem perplecsi nu din cauza transformarilor suferite de corpul nostru, ci mai ales din cauza alterarii vederii. In acest context, este posibil ca un set de lentile de contact revolutionar Acuvue 1 Day Moist multifocal poate rezolva delicat problemele pacientilor trecuti de prima tinerete?

Anatomic vorbind, depasirea pragului critic de 40 de ani aduce, cu sine, scaderea puterea de acomodare a ochiului. Cercetarile medicale arata ca, la fiecare an, ochiul uman sufera o transformare de 0.5 dioptrii.

           

Aceasta afectiune cunoscuta medical sub denumirea de presbiopie nu este o afectiune oculara in adevaratul sens al cuvantului, ci mai mult o dereglare de natura anatomica. In aceste conditii, este de remarcat faptul ca, din pacate, presbiopia este o problema de vedere extrem de imprevizibila, iar evolutia sa nu poate fi stopata, in ciuda inovatiilor tehnologice disponibile in acest moment.

O rezolvare profesionista pentru fiecare pacient: Acuvue 1 Day Moist Multifocale

           

Si totusi, gratie muncii perpetue a marilor producarori de accesorii oftalmologice moderne, s-a reusit, in sfarsit, gasirea unei solutii confortabile si profesioniste care sa fie pe placul milioanele de pacienti din intreaga lume care au fost diagnosticati cu presbiobie. Iar aceasta solutie se poate numi Acuvue 1 Day Moist Multifocal, care nu sunt altceva decat o noua redefinire a tehnologiei care garanteaza sanatatea, confortul ochilor si corectia optica a diferitelor vicii de refractii.

           

Practic, daca putem indrazni sa numim asa, noile tipuri de lentile de contact Acuvue 1 Day Moist Multifocal, distribuite in Romania prin intermediul Optilen.ro, se inscriu in categoria lentilelor de contact surprinzatoare, un nou stil si design care nu au mai fost intalnite pana acum.

Acuvue 1 Day Moist Multifocal: aprecieri pe plan mondial

           

Creatie 100% originala a unui concern cu traditie de pe continentul nord-american, Johnson&Johnson, sortimentele de lentile de contact Acuvue 1 Day Moist Multifocal au cunoscut, la scurt timp de la lansarea lor pe piata, o serie de aprecieri din partea marilor specialisti oftalmologi. Mai mult, succesul producatorilor americani a fost incununat de obtinerea prestigioasei distinctii Silmo D’Or acum 3 ani. La vremea accea, victoria de rasunet repurtata la cel mai important salon dedicat accesoriilor oftalmologice i-a luat prin surprindere chiar si pe creatorii Acuvue, care au declarat, prin vocea directorului sau de Marketing, Annette Kreidler, ca “Suntem foarte mandri de aceasta reusita”. Aceasta a adaugat ca la succesul Acuvue a contribuit enorm munca colegilor sai, iar investitiile si pasiunea creatoare remarcabile au condus la neasteptata victorie. Mai mult, potrivit filosofiei Johnson&Johnson, “designul optic este adaptabil perfect diametrului pupilei, astfel incat aceasta sa varieze in concordanta cu eroarea de refractie si varsta.”

           

De aceea, se poate spune, asa cum au subliat la momentul respectiv insisi expertii Johnson&Johnson, ca persoanele care se confrunta cu presbiopie au sansa, in acest fel, sa beneficieze din plin de pe urma calitatii vizuale la orice distanta. Impreuna cu tehnologia Lecreon, o subtanta hidratanta care ajuta lentilele sa retina umezeala de dimineata pana seara tarziu, aceastea asigura o vizibilitate maxima, un nivel optim pe toata durata purtarii, dar si o protective ridicata UV pentru orice persoana care duce un stil de viata activ.

           

Asadar, pacientii trecuti de 40 de ani, care sufera deja de o forma usoara sau mai severa de presbiopie, au toate motivele sa aleaga un set de lentile multifocale de unica cu performante deosebite, Acuvue 1 Day Moist Multifocal. In plus, pe langa avantajele oferite, acesti pacienti spaca si de grija ingrijirii si curatarii zilnice.

acuvue_0004_moist-1.png


×