Sari la conținut
Forum Roportal
  • intrare
    1
  • comentarii
    0
  • citiri
    512

De ce sa folosesti o banda de alergat? Motive si recomandari

Sport-Mag

529 citiri

blog-0540861001513354773.jpg

Cu cat alergi mai repede pe banda de alergat, cu atat mai repede scapi de kilogramele in plus. Acest lucru e universal valabil si stiut de catre toata lumea, dar motivele pentru care sa folosesti o astfel de banda sunt de fapt multiple! Banda de alergat contribuie la imbunatatirea starii de sanatate, cu efecte majore inclusiv asupra starii tale de spirit.

 

De asemenea, acest aparat de fitness poate fi folosit acasa, pentru a te antrena rapid si eficient ori de cate ori doresti. Astfel, vei economisi timp si energie, precum si bani. Banda de alergat poate fi o investitie inteligenta pe termen lung, mai ales daca este achizionata de la Sport-Mag, ce-ti ofera numeroase avantaje:

 

1. Arati bine, te simti bine

 

Banda de alergat contribuie semnificativ la obtinerea unui trup tonifiat, cu fese ferme si picioare de invidiat. Dar, in primul rand, utilizarea acestui aparat de fitness iti imbunatateste considerabil starea de sanatate si te ajuta sa scapi de stres. Spre exemplu, atunci cand alergi pe banda are loc o crestere rapida a ritmului cardiac. Astfel, oxigenul care circula prin organism in timpul antrenamentului te incarca din plin cu energie si optimism. In felul acesta eviti aparitia depresiei si iti relaxezi mintea, pentru o stare de spirit pozitiva.

 

Mai mult, exercitiile cardio pe care le efectuezi pe banda de alergat iti imbunatatesc functiile sistemului cardiovascular si iti dezvolta rezistenta la efort. Pune-ti vointa la incercare si testeaza o banda magnetica, pentru un antrenament si mai solicitant, precum modelul inSPORTline Sprynkl de la Sport-Mag! La final, vei remarca o imbunatatire vizibila a tonusului tau fizic.

 

2. Slabesti rapid si eficient

 

Antrenamentele cardio te ajuta sa slabesti rapid, prin accelerarea metabolismului si arderea caloriilor. Absenta rezistentei vantului in timp ce prinzi viteza pe banda de alergat te ajuta sa te antrenezi mai usor decat in aer liber. Acest lucru este foarte util, deoarece poti alerga mai mult si mai repede, iar astfel vei scapa in timp record de kilogramele in plus. Avand in vedere ca 1 kg de grasime inseamna aproximativ 7000 de calorii, trebuie sa arzi cel putin 1000 de calorii in fiecare zi pentru a slabi vizibil. Doar 45 de minute de alergat pe banda, la o viteza medie, te ajuta sa elimini peste 500 de calorii!

 

Totodata, folosind o banda de alergat acasa, vei eficientiza procesul slabirii! Iti recomandam sa optezi pentru o banda pliabila cu functionare silentioasa. Banda de alergat electrica inSPORTline Akamar are un design modern si robust prevazut cu suspenii, este usor de folosit si depozitat. Aparatul dispune de 36 programe presetate si butoane incorporate in manere pentru reglarea rapida a vitezei si inclinarii. De asemenea, acest aparat este dotat cu un computer LCD cu multiple functii inteligente pentru monitorizarea eficienta a antrenamentelor tale: auto-scanare, timp, viteza, distanta, calorii, masurarea pulsului etc.

 

3. Te mentii in forma mult mai usor

 

Banda de alergat este ideala atat pentru pierderea in greutate, cat si pentru mentinerea unui trup atragator si sanatos. Un asemenea aparat este practic si accesibil oricui. Pentru incepatori, cat si pentru avansati, recomandam banda electrica. Spre deosebire de o banda magnetica, pe care trebuie sa o pui in functiune cu ajutorul propriilor picioare, banda electrica dispune de un motor care pune in miscare suprafata de mers. Astfel, aceasta poate fi folosita cu succes de catre oricine!

 

Nu in ultimul rand, iti recomandam sa te antrenezi constant, cel putin 30 minute pe zi. Poti incepe cu 10 minute, iar apoi sa cresti treptat perioada de antrenament cu cate 5 minute. De asemenea, este important sa combini exercitiile fizice cu o dieta echilibrata. Doar asa vei reusi sa pierzi in greutate, sa te mentii in forma si sa ai rezultate vizibile pe termen lung!


×