Sari la conținut
Forum Roportal
  • intrare
    1
  • comentarii
    0
  • citiri
    348

Pareri despre Studio 20: "Am reusit sa imi cumpar propria casa in doar 2 ani de videochat"

Alina Popescu210

757 citiri

blog-0768688001513353884.jpg

Despre videochat se spun multe lucruri in media, unele mai mult sau mai putin adevarate. In goana dupa senzational, numeroase televiziuni si publicatii exagereaza relatari sau chiar le si inventeaza, totul de dragul ratingului. Cu atatea informatii eronate care se raspandesc zilnic, nici nu este de mirare ca un procent foarte mare din societatea romaneasca nu priveste cu ochi buni aceasta ocupatie.

 

Cu toate acestea, videochatul continua sa fie una dintre cele mai prospere ramuri ale industriei pentru adulti. Atat la nivel mondial, cat si in Romania, tot mai multe tinere care isi doresc castiguri imediate si o viata mai buna opteaza pentru aceasta alternativa.

 

Din dorinta de a afla mai multe despre culisele acestui subiect si pentru a vedea ce inseamna cu adevarat sa fii model pentru unul dintre cele mai prestigioase studiouri de videochat din lume, Studio 20, am luat legatura cu mai multe modele care lucreaza in prezent acolo. Portretizat de multe ori in presa ca fiind un model de urmat pentru celelalte studiouri si cu un palmares bogat de premii internationale, Studio 20 pare locul perfect pentru o tanara care isi doreste o cariera in acest domeniu, insa am vrut sa aflam daca lucrurile sunt chiar asa cum par.

 

Doua dintre modele ne-au raspuns aproape instantaneu si au avut bunavointa de a ne raspunde la cateva intrebari si de a ne impartasi cateva pareri despre Studio 20. Avand in vedere ca traim intr-o societate in care oamenii inca judeca gresit aceasta ocupatie, cele doua tinere au avut rugamintea de a le proteja identitatea, asadar, le vom numi Adela si Ioana.

 

I: Cati ani ai si de cat timp faci videochat?

 

Adela: Am 26 de ani si fac videochat de 3 ani jumate. 1 an am lucrat de acasa si dupa aia am venit la Studio 20.

 

Ioana: Am 20 de ani si am inceput ca model de 8 luni.

 

I: Cum este sa fii model la unul dintre cele mai bune studiouri de videochat din lume?

 

Adela: Imi place foarte mult. Inainte sa vin aici, faceam videochat de acasa si castigam ok, dar parca simteam ca pot mai mult. Am intrat pe net, am citit tot felul de pareri despre Studio 20, am vazut cate premii au castigat, asa ca am zis sa merg la un interviu. Mi-a placut din prima clipa atmosfera, iar conditiile de lucru sunt super. Am o groaza de tinute, am decoruri variate si pot sa fac tot felul de show-uri care mai de care mai interesante. Ca sa nu mai zic ca acum castig mult mai mult decat atunci cand faceam videochat de acasa.

 

Ioana: Este fix ca orice alt job. Nimic mai mult sau mai putin. Trebuie sa respectam turele pe care le stabilim, trebuie sa fim serioase, implicate, sa nu lipsim nemotivat, sa nu vorbim urat cu membrii, sa fim mereu aranjate. Lucram legal, ne platim taxele si avem un stil de viata super normal.

 

I: Cat castigi lunar?

 

Adela: Nu am o suma fixa, depinde de luna. De obicei castig intre 5.000 si 8.000 de dolari, niciodata mai putin, dar am avut luni in care am castigat si 20.000 de dolari. Bine, in perioada aia am stat aproape non-stop online, dar a meritat.

 

Ioana: De obicei castig cam 2.000-3.000 de dolari, ceea ce e super. Nu ma gandeam ca o sa fac vreodata asa multi bani pe luna.

 

I: Ce iti place cel mai mult la aceasta meserie?

 

Adela: Atentia fanilor, complimentele, faptul ca ma aranjez mereu si ma imbrac mereu diferit.

 

Ioana: Ca pot sa vorbesc cu tot felul de oameni interesanti, ca invat lucruri noi si ca imi castig traiul facand ceva distractiv. Am vazut pe net tot felul de pareri despre Studio 20 si imi place ca lucrez la un studio asa de important. Imi doresc sa devin un model celebru in toata lumea.

 

I: Ce nu iti place la aceasta meserie?

 

Adela: Membrii (asa le spunem celor cu care vorbim pe site-uri) care vor sa le arati totul gratis si care vorbesc urat. Strica toata atmosfera pe care te-ai chinuit sa o creezi in fereastra de chat.

 

Ioana: Sa vorbesc cu oameni care se poarta urat sau jignesc. De aia ii blochez mereu cand intrec limita.

 

I: Care este cea mai mare realizare a ta ca model?

 

Adela: Pai cel mai mult ma mandresc cu faptul ca am reusit sa imi cumpar propria casa in doar 2 ani de videochat. Nu ma gandeam vreodata ca o sa reusesc.

 

Ioana: Ca ma intretin singura si imi platesc facultatea, fara ajutor de la familie.

 

I: Familia sau persoanele dragi stiu cu ce te ocupi?

 

Adela: Da, a trebuit sa le zic, pentru ca ma intrebau mereu de unde am atatia bani si nu am vrut sa ii mint. Unii membri ai familiei au fost de acord, altii nu si nu mai vorbesc cu mine. Asta este. Eu imi vad de drumul meu.

 

La vreun an dupa ce am inceput sa lucrez aici, am inceput o relatie cu un baiat si i-am spus si lui. Auzise tot felul de pareri despre videochat, dar in timp a inteles ca se zic multe lucruri neadevarate si ca sunt o fata foarte normala, cu ocupatii normale. Suntem si acum impreuna.

 

Ioana: Nu, pentru ca nu am mai fost pe acasa prin Iasi de cand am inceput sa lucrez ca model. O sa le spun intr-o buna zi.

 

I: Ce ti-ar placea sa stie oamenii despre ocupatia de model?

 

Adela: Am citit tot felul de pareri despre Studio 20 si despre fetele de aici, cum ca am fi escorte sau ca nu facem nimic si castigam o groaza de bani. Tocmai de aia as vrea sa stie ca de fapt asta e o meserie grea, nu cum cred unii ca doar te dezbraci si ploua cu bani. Ca sa faci cu adevarat bani, trebuie sa faci niste show-uri interesante, sa te implici, sa ai idei originale, sa vada la tine ce nu vad la altele. Trebuie sa vorbesti cu fiecare in parte, sa fii interesata, sa ii asculti, sa ii intelegi, sa le dai sfaturi. Unii au nevoie doar de companie, altii vor sa le fii iubita virtuala si tu trebuie sa tii pasul cu toti. Dar e o meserie frumoasa, in care merita sa te implici si care iti poate aduce multi bani.

 

Ioana: Sa nu mai creada ca modelele de videochat sunt prostituate, pentru ca nu e deloc asa. Noi vorbim cu oameni din toata lumea prin webcam, nu ne intalnim cu nimeni fata in fata si nu facem nimic rusinos. Pana la urma, toata lumea are fantezii si face asta, daca stai sa te gandesti.

 

I: In incheiere, ce sfat ai pentru tinerele care vor sa se apuce de videochat?

 

Adela: Sa fie sigure ca vor sa o apuce pe drumul acesta, sa isi asume si sa faca mereu cu placere meseria asta, pentru ca le vor aduce multi bani daca se vor tine de treaba. Cunosc multe fete care au venit si au plecat dezamagite crezand ca trebuie sa dea din fund 2-3 ore si gata banii. Trebuie sa muncesti minim 8 ore pe zi timp de 5 zile pe saptamana, dar castigi cat nu o sa castigi in alt loc de munca. A, si sa nu lucreze de acasa, pentru ca e pierdere de timp, mai bine sa aleaga un studio cum e Studio 20. Eu am patit-o pe pielea mea si stiu ce spun cand zic ca de una singura e cel mai greu sa reusesti.

 

Ioana: Sa lase deoparte ce cred altii si sa isi urmeze visul. Orice fata vrea multi bani si e normal, pana la urma ce om nu vrea sa o duca mai bine? Sa vina la un interviu, sa isi faca singure o parere despre Studio 20.. In rest, daca se tin de treaba, vor vedea cum vor castiga din ce in ce mai mult.


×