Sari la conținut
Forum Roportal
  • intrări
    197
  • comentarii
    9
  • citiri
    11989

Ce se poate face daca o tastatura Dell nu functioneaza corect

blog-0699409001486033728.jpg

O tastatura de laptop Dell poate sa aiba momente in care sa nu mai functioneze cum trebuie. Este normal sa te intrebi care este motivul care a condus la acest lucru, de ce nu mai merge cum trebuie. Si doar vrei sa functioneze corect!

 

Care ar putea fi motivele pentru care se strica tastatura Dell?

 

Unul dintre motivele pentru care o tastatura Dell nu va mai functiona cum trebuie este unul simplu. Se poate intampla sa fi patruns o bucata de paine ori o alta firimitura pe sub taste, ceea ce a dus la functionarea improprie a tastaturii de laptop Dell. Se poate intampla ca tasta respectiva, sub care este firmitura, sa nu mai raspunda bine la comenzi.

 

Este frustrant ca keyboard-ul sa nu mearga, pentru persoanele care au nevoie de laptop ca sa lucreze. Exista multe persoane care lucreaza de acasa si care au nevoie de acest dispozitiv. Iar atunci cand tastatura le pune bete in roate nu este deloc un lucru placut.

 

Un asemenea accesoriu poate sa creeze probleme si in ceea ce priveste touchpad-ul, mai ales la inceput, cand este nou. In astfel de situatii, el poate sa raspunda mai greu la comenzi si sa ai nevoie de multa rabdare. Asta pentru ca tastatura o sa isi revina. O alta problema poate sa fie cauzata si din cauza faptului ca persoana care are o tastatura Dell nu o curata cum trebuie, ceea ce inseamna ca se poate acumula mult praf pe sub taste, care se va transforma in scame. Acest lucru va duce, de asemenea, la imposibilitatea de a lucra cum trebuie cu tastele. Miscarile pot fi ingreunate.

 

Ca tastatura sa lucreze in parametri normali, este important sa o cureti cum trebuie, exista si un aspirator mic, cu care poti curata atat laptopul, cat si tastele. La unele laptopuri noi poti avea probleme sa iti dai seama de comenzile pe care le faci, insa pentru asta poti cauta cateva instructiuni pe internet si totul se va rezolva cu usurinta.

 

Instructiunile de folosire ale unei tastaturi pot fi gasite si pe internet, nu trebuie decat sa dai o cautare pe Google si vor aparea imediat rezultatele de care ai nevoie. Astfel, sa scrii la calculator va fi mai usor ca niciodata!


×