Sari la conținut
Forum Roportal

Idmag

  • intrări
    4
  • comentarii
    0
  • citiri
    3899

Realizeaza stocurile magazinului tau intr-un mod inteligent cu ajutorul SmartId.Inventory Starter

Idmagro

759 citiri

Inventarul este unul dintre cele mai importante procese care au loc in cadrul unui magazin, fapt pentru care trebuie de fiecare data sa ne asiguram ca apelam la cele mai eficiente metode de realizare a acestuia. Metoda clasica poate parea intr-o prima etapa o varianta mai putin costisitoare, insa in realitate acest proces este departe de a mai putea fi numit unul eficient in conditiile actuale. Magazinele mari dispun de volume uriase de marfuri, lucru care face aproape imposibila inventarierea prin mijloace clasice. In conditiile date, una dintre cele mai eficiente metode de a face acest ucru este prin intermediul aplicatiei https://www.idmag.ro/210-Solutii-Software/638--SmartID-Inventory-STARTER/ de la Idmag.

Acum este momentul perfect sa renunti la inventarierea clasica care fara indoiala este un proces generator de adevarate batai de cap, mai ales in situatiile in care volumul de marfa ce trebuie inventariat este unul foarte diversificat. SmartId.Inventory Starter de la www.idmag.ro este tot ceea ce aveti nevoie atunci cand va aflati in cautarea acelei mai eficiente solutii de a realiza inventarul magazinului dumneavoastra. Iata cateva aspecte importante pe care trebuie sa le cunoasteti despre aceasta aplicatie revolutionara.

Unul dintre marile avantaje ale acestei aplicatii reiese din faptul ca este extrem de utilizat si faciliteaza enorm orice proces de inventariere. Dezvoltatorii aplicatiei au luat in calcul crearea unei aplicatii care sa fie extrem de intuitiva si sa elimine complet procesele manuale care sunt mari consumatoare de resurse, energie si timp. Prin intermediul acestei aplicatii veti avea posibilitatea de a reduce totodata si numarul cheltuielilor aferente acestui proces gratie faptului ca nu va mai necesar sa investiti in diverse consumabile in acest sens, consumabile care pot genera cheltuieli destul de importante in procesele de inventariere foarte ample.

Inventory13.png

 

Totodata, aplicatia ofera posibilitatea comerciantilor de a face inventarierea direct la raft, aspect care automat transforma intregul proces intr-o adevarata placere pentru orice comerciant. Aplicatia automatizeaza si accelereaza in acelasi timp intregul proces de inventariere, astfel ca timpul de lucru se va eficientiza simtitor si el. Pentru realizarea unei inventarieri corespunzatoare la raft se poate utiliza un dispozitiv Zebra MC2180, un dispozitiv foarte popular si utilizat de catre numeroase companii de prestigiu in vedrea realizarii proceselor de inventariere la raft.

Www.idmag.ro este cea mai importanta companie furnizoare de solutii industriale de la cele mai complexe modele de imprimante termice, pana la diverse aplicatii special create pentru accelerarea si facilitarea proceselor industriale.


×