Sari la conținut
Forum Roportal
  • intrări
    44
  • comentarii
    146
  • citiri
    48181

Îngândurările unui cocalar cu galoşi roşii - partea unu roman - gânduri îngheţate

-olivia-

640 citiri

Numele meu este Cocalarul cu galoşi roşii şi locuiesc într-un bloc din Militari, la parter, împreună cu Brioşă. Azi dimineaţă am ieşit ca de obicei la geam să-mi fumez ţigara şi să-mi beau cafeaua cu aromă de ciocolată. În timp ce scrutam strada plină de zăpadă şi maşini m-a izbit un miros plăcut de pâine caldă. Am încercat să identific de unde venea dar n-am reuşit, doar pe vecina satanistă cu părul roz am zărit-o cu coada ochiului ieşind din casa scării. Nu i-am dat atenţie pentru că este o fiinţă pe care nu o suport şi sunt convins că mă urmareşte şi are ceva cu mine. Nu de puţine ori am văzut-o urmărindu-mă la cumpărături iar într-o zi s-a urcat în acelaşi tramvai şi a coborât la aceeaşi staţie cu mine. Nu ştiu ce are cu mine dar nu-mi place deloc privirea ei încruntată iar felul cum se uită la Brioşă mă face să cred despre această fată că are nişte bube la cap.

Dar să revin la mirosul de pâine pe care l-am simţit dis de dimineaţă şi care m-a urmărit toată ziua. Mi s-a părut că il simt şi în metrou iar când am coborât la Unirii am decis să-mi cumpăr un covrig poate reuşesc să scap de mirosul cu pricina.

Mirosul a revenit şi la amiază când i-am dat de urmă în vestiarul de la sala de fitness unde merg zilnic. Ciudat loc în care să miroasă a pâine caldă. Dar surpriza a venit în această seară când în jurul orei 17 în timp ce mă îndreptam către mall şi mă despărţeau doar 10 metri de intrarea lui m-am trezit faţă în faţă cu vecina satanistă cu părul roz şi încă o dată miros puternic de pâine. Coincidenţa este prea mare din nou satanista şi mirosul.



2 Comentarii


Comentarii Recomandate

×