Sari la conținut
Forum Roportal

Idmag

  • intrări
    4
  • comentarii
    0
  • citiri
    3899

Care sunt adevaratele avantaje ale mobilitatii ?

Idmagro

1275 citiri

Cu toate ca este unul dintre cele mai dezbatute subiecte ale vremurilor actuale, mobilitatea apare in ochii multor companii drept un moft, lucru care automat plaseaza respectivele companii in spatele celor care aleg sa investeasca in acest aspect. Exista o varietate foarte larga de instrumente care astazi pot fi incluse in categoria mobilitatii, dintre cele mai importante fiind fara indoiala imprimantele mobile, mai ales in conditiile in care invocam ideea de companie industriala. Aceste imprimante au devenit un strict necesar atat pentru eficientizarea timpului de lucru, cat si pentru derularea corespunzatoare a proceselor industriale care presupun etichetare.

Daca in urma cu cativa ani, unica solutie pe care o aveam la indemana erau imprimantele fixe, astazi avem la dispozitie o gama extrem de variata de imprimante mobile pe care le putem adapta cu usurinta in procesle industriale din cadrul unei companii. Aceste imprimante le regasim astazi cu usurinta la EDIT la preturi din ce in ce mai avantajoase. Iata insa care sunt cele mai frecvente avantaje pe care le avem in momentul in care alegem sa investim in astfel de imprimante.

Principalul avantaj al mobilitati este acela ca avem posibilitatea de a eficientiza corespunzator timpul de lucru pe care altfel l-am fi pierdut datorita numarului de drumuri pe care trebuia sa le realizeze un muncitor pana la punctul de printare fix. Prin utilizarea unei astfel de imprimante pe care am putea sa o numim cu usurinta revolutionara, muncitorii vor putea obtine o eticheta dorita la fata locului, nemaifiind necesara deplasarea pana la respectivele puncte. In acest fel, vom elimina din start timpul de lucru pierdut datorat deplasarilor inutile.

Datorita faptului ca imprimantele mobile dispun de dmensiuni si o greutate redusa, aceste imprimante pot fi atasate cu usurinta de cureaua unui muncitor, astfel incat acesta sa poata obtine etichete la fata locului, indiferent de departamentul in care acesta se afla. In principiu, aceste imprimante sunt considerate indispensabile pentru companiile de logistica si distributie unde in mod constant se emit documente, situatia in care imprimantele mobile devin adevarate necesitati pentru companie.

 

Usurinta in utilizare reprezinta unul dintre avantajele de baza care transforma aceste imprimante intr-una dintre cele mai potrivite alegeri la ora actuala. Imprimantele mobile se pot integra cu usurinta in procesle industriale astfel incat procesul de etichetare sa nu mai reprezinta o problema pentru nicio companie care cauta solutii eficiente in acest sens.

 

Motorola-Symbol-MC75A6-RFID-WLP-BB-CAM-256-1G--NUM-WM65-1-5X_mica.jpg


×