Sari la conținut
Forum Roportal
  • intrări
    3
  • comentarii
    0
  • citiri
    1004

Ronexprim, de peste 25 de ani lider pe piata romaneasca de aparate de masura si control

Ronexprim

636 citiri

3824-1-8d477ab00d4630fd0b1aedff3aa38d7b.jpg

 

Inca din 1991, Ronexprim reprezinta o prezenta constanta pe piata autohtona de aparate de masura si control, echipamente analitice de laborator si echipamente de cantarire electronica. Compania este de asemenea recunoscuta pentru programele educationale pe care le desfasoara si pentru transferul de know-how legat de tehnologiile de ultima generatie si de standardele internationale in domeniile tehnice.

 

In timp, Ronexprim a dezvoltat o gama larga de servicii profesionale, pe care le-a adaptat pentru piata din Romania. De la traininguri profesionale, servicii de mentenanta si pana la asistenta tehnica si consultanta specializata pentru configurarea, instalarea si integrarea echipamentelor, Ronexprim este recunoscuta drept una dintre cele mai eficiente companii din Europa de Est, pe domeniul industrial.

 

In primul rand, Ronexprim se remarca prin complexitatea tehnologica a produselor sale si prin calitatea ireprosabila a serviciilor oferite. Mai mult decat atat, inovatia, calitatea si eficienta sunt principalele valori dupa care compania se ghideaza. De peste 25 de ani, echipa de specialisti si-a consolidat relatiile cu partenerii de afaceri romani sau internationali, iar Ronexprim s-a transformat, dintr-o companie care a facut pionierat, intr-una dintre cele mai experimentate in acest domeniu.

 

In portofoliul extins de produse al Ronexprim intra, printre altele, echipamente de analiza fizico-chimica a diverselor materiale, spectrometre, difractometre sau microscoape electronice. In acelasi timp, compania ofera servicii de asistenta tehnica si consultanta specializata pentru echipamente, de integrare si instalare a acestora, dar si de intretinere in garantie si post-garantie. In plus, Ronexprim asigura si evolutia specialistilor in domeniile tehnice, prin furnizarea celor mai noi versiuni de software si hardware.

 

Compania Ronexprim a fost fondata de catre Mircea Stoian in 1991, functionand initial drept Agentie si service pentru departamentele industriale ale companiei olandeze Philips. "Mircea Stoian a fost o personalitate marcanta, care va ramane in memoria angajatilor si colaboratorilor drept un model de etica profesionala si corectitudine, dar si un model de modestie si un bun ascultator. Eforturile lui Mircea Stoian, in calitate de fondator si lider al Ronexprim, sunt confirmate in prezent de rezultatele exceptionale ale echipei de profesionisti pe care a format-o", declara Rodica Stoian, actualul director general al Ronexprim. Mircea Stoian este cunoscut de asemenea drept fondator al SOTI, prima televiziune privata din Romania.

 

In prezent, Ronexprim este lider pe piata romaneasca de aparate de masura si control si echipamente de laborator, distribuind produse realizate de unii dintre cei mai cunoscuti producatori din lume, printre care Fluke, Keysight, Sonel, Cardinal si multi altii. Profesionalismul companiei este confirmat de numarul mare de premii obtinute la festivalurile nationale si internationale de profil. Din 1991 si pana in prezent, Ronexprim a furnizat si instalat peste 20.000 de echipamente in laboratoarele industriale si de cercetare. "Scopul nostru este sa punem la dispozitia profesionistilor aparate de masura si control si echipamente de laborator care sa fie atat eficiente, cat si accesibile, insa fara a face rabat de la calitate", mai spune directorul general al Ronexprim.


×