Sari la conținut
Forum Roportal
  • intrări
    197
  • comentarii
    9
  • citiri
    12007

Lentilele de contact lunare sunt apreciate de tot mai multe persoane

enrique00a

611 citiri

blog-0696242001493811281.jpg

Lentilele de contact lunare sunt ideal de purtat pentru a corecta unele probleme de vedere, cat si de catre persoanele care vor sa isi schimbe culoarea ochilor.

Ce trebuie sa stii inainte de a le achizitiona

Inainte de a cumpara o pereche de lentile, trebuie ca persoana care doreste sa le poarte sa fie apta, de aceea este nevoie de un consult medical la medicul oftalmolog. Dupa ce acesta isi da acceptul si iti recomanda tipul de lentile pe care sa le porti, indiferent daca sunt lunare sau cu purtare zilnica, atunci pot fi cumparate. Lentilele se achizitioneaza de la orice magazin de optica medicala, dar si de pe internet.

O pereche de lentile de contact nu se pune niciodata in ochi fara sa te speli bine pe maini inainte, caci exista pericolulsa introduci in ochi bacterii, in cazul in care nu ai mainile curate. Iar orice bacterie introdusa in ochi inseamna o posibila infectie oculara, ceea ce nu este de dorit pentru nicio persoana.

 

In caz de uscaciune a ochilor, este recomandata folosirea picaturilor pentru ochi, pentru ca acestea usureaza purtarea lentilelor si reduc semnificativ disconfortul.

 

In cazul in care dupa ce iti pui lentilele de contact lunare au aparut iritatii sau senzatie de disconfort la nivelul ochilor, care persista, este recomandat sa scoti lentilele. Poate fi vorba despre o problema, de aceea este cel mai bine sa te vada un medic.

 

Lentilele cu purtare lunara trebuie sa fie tinute intr-o solutie special destinata, acestea trebuie sa fie puse de fiecare data dupa ce sunt purtate in recipientul destinat pastrarii acestora.

Lentilele de contact pot fi purtate de catre cei cu astigmatism

Purtarea lentilelor este recomandata in mai multe situatii, nu numai daca exista probleme oculare. Astfel, este important de stiut ca poti sa cumperi si sa porti o pereche de lentile daca intentionezi sa iti schimbi culoarea ochilor. In ceea ce priveste afectiunile oculare, sunt recomandate celor care sufera de miopie, dar pot fi folosite si de catre persoane care au astigmatism. In general, este nevoie de o igiena stricta, orice specialist iti va spune acest lucru! Iar daca pur si simplu, iti doresti cu tot dinadinsul sa treci la lentile, cu siguranta, cel mai important aspect, este sa intrebi un oftalmolog inainte de a incerca. Fara un consult de specialitate, este posibil ca ochii sanatosi sa aiba probleme mai mari in viitorul apropiat! Recomandam Optilen, magazinul online de unde poti cumpara lentile lunare mereu la super preturi, mai ales daca ati devenit deja client fidel!


×