Manager Financiar

Manager Financiar

Detalii

CategorieComert
Urlhttp://www.manager-financiar.ro/
Modificatacum 5 decenii si 9 ani
TaguriBucuresti, România
Google PageRank3
Vizualizari415

Voteaza & Distribuie

Descriere

"Soft Expert este o companie cu capital integral romanesc in plina ascensiune avand ca principal obiectiv furnizarea de solutii de software economic care sa raspunda nevoilor clientilor nostri. Calitatea, siguranta, flexibilitatea, accesibilitatea si mai ales usurinta in folosire fac din produsele noastre solutiile ideale pentru satisfacerea deplina a cerintelor existente pe piata.

Numarul din ce in ce mai mare al firmelor care au ales sa implementeze solutiile Soft Expert dovedeste capacitatea noastra de a tinti un loc fruntas pe piata dezvoltatorilor de software din Romania. Ne bazam atat pe experienta si profesionalismul echipei noastre, cat si pe o strategie orientata catre dezvoltarea de software accesibil si foarte usor de folosit, insa fara a micsora nivelul calitatii, performantei si complexitatii acestuia.

Experinta ne arata ca timpul de folosire a unei aplicatii trebuie sa fie cat mai scurt, de aceea prin solutiile noastre incercam sa usuram si sa dinamizam activitatea clientului. Totodata avem certitudinea ca aplicatiile dezvoltate de noi se apropie cel mai mult de conceptul ""One-Click-Away"".

Solutiile Soft Expert se adreseaza intreprinderilor medii si mari din toate sectoarele industriale si comerciale, administratiilor publice si companiilor prestatoare de servicii.

Datorita cerintelor clientilor nostri de a furniza odata cu implementarea solutiilor software si platforma hardware necesara, Soft Expert distribuie si tehnica de calcul. Gama de produse oferite acopera intregul spectru de componente si periferice, plecand de la simpla livrare a unui PC, la solutiile complexe de dotare a unui sistem informatic, solutii business la nivel de companie.