Serbia

SerbiaSerbia (în sârbă Srbija / Србија), oficial Republica Serbia (în sârbă Република Србија/Republika Srbija) este o țară situată în centrul și sud-estul Europei. Teritoriul acoperă partea de sud a Câmpiei Panonice și partea centrală a Balcanilor. Serbia se învecinează cu Ungaria în nord; cu România și Bulgaria în est; Republica Macedonia în sud; iar cu Muntenegru, Bosnia și Herțegovina și Croația în vest; granița cu Albania este în dispută. Belgrad, care este capitala și cel mai mare oraș al Serbiei, este, de asemenea, printre cele mai mari din Europa de Sud-Est.[2] Serbia este, totodată, și un aspirant și eligibil candidat la aderarea în Uniunea Europeană. După migrația slavilor ...
Sursa informatii: ro.wikipedia.org

Se afişează 1-2 din 2 rezultate.
  • Dragostea cucerește orașul la Divan Film Festival 2017
  • Dragostea cucerește orașul la Divan Film Festival 20170

  • Balkan Love, tema celei de-a opta ediții a Divan Film Festival, reunește în programul evenimentului cele mai noi și uimitoare povești de dragoste urbane din Balcani. Din selecție fac parte și filme nerecomandate minorilor sub 16 ani.
    Ediț...

  • Cartile Ioanei Nicolaie, traduse in Suedia, Bulgaria si Serbia
  • Cartile Ioanei Nicolaie, traduse in Suedia, Bulgaria si Serbia0

  • Cartile Ioanei Nicolaie, traduse in Suedia, Bulgaria si Serbia
    Romanele Cerul din burta si O pasare pe sirma, de Ioana Nicolaie, ambele aparute in colectia "Ego. Proza" a Editurii Polirom, vor fi publicate in traducere in Suedia, Bulgaria si Serbia.