România

RomâniaRomânia este o țară situată în sud-estul Europei Centrale, pe cursul inferior al Dunării, la nord de peninsula Balcanică și la țărmul nord-vestic al Mării Negre.[6] Pe teritoriul ei este situată aproape toată suprafața Deltei Dunării și partea sudică și centrală a Munților Carpați. Se învecinează cu Bulgaria la sud, Serbia la sud-vest, Ungaria la nord-vest, Ucraina la nord și est și Republica Moldova la est, iar țărmul Mării Negre se găsește la sud-est. De-a lungul istoriei, diferite porțiuni ale teritoriului de astăzi al României au fost în componența sau sub administrația Daciei, Imperiului Roman, Imperiului Otoman, Imperiului Rus și a celui Austro-Ungar. România a apărut ca stat, condus de Alex...
Sursa informatii: ro.wikipedia.org

Se afişează 1-10 din 52 rezultate.
  • PROGRAM TV Crăciun 2018. Ce vedem la televizor
  • Care este cel mai urmărit talk show din România din 2018+2

  • Talk show-ul România în 60 de minute de la România TV a fost cel mai urmărit în anul 2018 la nivel național și în mediul urban, informează Pagina de media.
    La nivel de țară, România în 60 de minute a avut aproximativ 600.000 de telespectatori.

  • David Saranga, noul ambasador al Israelului în România - video
  • David Saranga, noul ambasador al Israelului în România - video+216

  • Cu această ocazie, Ministerul de Externe israelian a pregătit un videoclip prin intermediul căruia românii îl pot cunoaște pe noul șef al misiunii diplomatice, postat și pe conturile oficiale de Facebook, Twitter și Instagram - @IsraelinRomania.