Se afişează 61-70 din 79 rezultate.
  • Reguli de eticheta si bune maniere la restaurant
  • Reguli de eticheta si bune maniere la restaurant+62

  • Atunci cand clientii restaurantelor respecta regulile de eticheta in timp ce mananca, se pot astepta sa beneficieze de cele mai bune servicii. Fie ca mergi la restaurant cu familia, prietenii, sau ai un pranz de afaceri, trebuie sa stii cum sa fac...

  • Siropul de agave
  • Siropul de agave+6

  • Siropul de agave, cunoscut si sub numele de nectar de agave, se obtine din cateva specii de agave, o planta originara din sudul si vestul Statelor Unite ale Americii si din Africa de Sud. Siropul e mai dulce si mai fluid decat mierea, fiind ideal ...

  • Conservele pentru iarna
  • Conservele pentru iarna+3

  • Spre sfarsitul verii, gospodinele incep sa pregateasca conservele pentru iarna. Nu numai ca reprezinta o varianta ieftina si la indemana de a va bucura de legume si fructe, dar este si una sanatoasa, intrucat sunt preparate in casa cu ingrediente ...

  • Fara poza
  • Ingredientele cheie ale bucatariei libaneze0

  • Ca orice bucatarie traditionala, si cea libaneza are vedetele sale. Printre acestea se numara nautul, patrunjelul, maslinele, dar si fructul oprit – rodia.
    NAUTUL, folosit in prepararea celebrului humus, este sarac in grasimi, dar bogat in ...

  • Cocteiluri de vara delicioase
  • Cocteiluri de vara delicioase+4

  • Caldura de afara si pofta de distractie ne indeamna catre party-uri cu prietenii. Cand distractia e in toi si petrecerea se incinge, setea se stinge cu cocteiluri de vara, un deliciu racoritor care va rasfata papilele gustative.
    The White Russian...

  • Bucataria chinezeasca
  • Bucataria chinezeasca 0

  • Bucataria chinezeasca este bogata, diversa si fascinanta. A devenit din ce in ce mai populara, in special in randul europenilor si americanilor, dar si printre australieni si sud-africani. Mancarea traditionala chinezeasca a inregistrat evolutii s...

  • Fara poza
  • Cum sa faci pasta de avocado?0

  • Ingrediente: 1 avocado proaspat, copt, sare, 1 catel de usturoi (curatat si taiat marunt), piper proaspat macinat, cateva rosii cherry pentru decor si 2 lingurite de suc de lamaie.

  • Fara poza
  • Ce mancam la micul dejun?0

  • Pentru un mic dejun de-a dreptul delicios, poti incerca reteta de sandvis cu ton, de altfel, foarte satioasa. Ai nevoie doar de o chifla din faina neagra sau integrala, 100-200 de grame de ton ( ideal in apa) si catevafrunzede salata sau orice alt...

  • Ce nu stim despre branza
  • Ce nu stim despre branza+13

  • Branza este un aliment pe baza de lapte intalnit peste tot in lume. Termenul inglobeaza o diversitate de produse preparate din lapte, care variaza in functie de tipul de lapte folosit, de cheagul care a dus la coagularea laptelui, de aromele care ...

  • McDonald's, 12 esecuri spectaculoase
  • McDonald's, 12 esecuri spectaculoase+7

  • Esecurile marca McDonald’s sunt o realitate mai putin evocata. Gigantul fast-food n-a avut doar soare si cer senin pe aleea inovatiilor sale alimentare, inregistrand si insuccese rasunatoare in cursul dezvoltarii plajei de produse oferite cl...