Modele de prins parul

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriEstetica
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari42256

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cu precadere pe vreme caniculara, parul prins reprezinta o alternativa de succes, fiind un model de coafura rapid si foarte comod. Parul prins in coada este sexy, confortabil si usor de realizat.

Iata 5 variante de prins parul din topul celor mai trendy codite si celor mai accesibile coafuri:

1. O coada lejera care reliefeaza buclele. Genul de coafura perfecta pentru o iesire in oras. Suvitele lasate libere pun in evidenta o usoara nepasare, raspandind un aer foarte sic.

coada_lejera

2. O metoda usor excentrica de prins parul este o coada simpla cu parul usor umflat in crestetul capului. Daca mai adaugam tocuri inalte si buze senzuale „pasiunea va fi la ea acasa".

coada simpla cu parul usor umflat in crestetul capului

3. Coada de cal. Aceasta coafura e mereu in voga, asa ca poti linistita sa-ti prinzi parul intr-o coada de cal. Ai nevoie un elastic, mai mult sau mai putin sofisticat, dupa preferinte si putin ser pentru stralucire.

coada de cal

4. Coada impletita. O impletitura lejera, din trei suvite, este o alegere ideala pentru zilele toride de vara. Se poate realiza si pe parul lung, dar si pe cel de lungime medie.

Cu cat coada este mai asimetrica si mai lejer impletita, cu atat coafura va fi mai spectaculoasa.

coada impletita

Daca vrei sa obtii un aer tineresc orienteaza coada intr-o parte. Pe langa aspectul natural, aceasta metoda de prins parul are avantajul ca nu necesita retus.

5. Ponytail de luxe. Pare o coafura sofisticata, insa e usor de facut. Aceasta transforma simpla coada de cal intr-o coafura moderna.

Ponytail de luxe

Pentru un plus de eleganta poti adauga accesorii de par: agrafe, ace de coc cu strasuri, perle, flori sau fluturi colorati.

6. Coada prinsa cu mai multe elastice. Prinde-ti parul intr-o coada normala si adauga din 3 in 3 centimetri elastice de par. Pentru a da culoare coafurii, trage usor parul din fiecare elastic pentru ca a parea mai pufos si a conferi un plus de volum.

Coada prinsa cu mai multe elastice