Jennifer Lopez

Detalii

CategoriiCultura
TaguriMarc Anthony, Muzica
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari6636

Voteaza & Distribuie

Descriere

Jennifer Lynn Lopez (J Lo) s-a nascut in New York, pe 24 iulie 1969, din parintii Guadalupe Rodriguez, profesoara de gradinita si David Lopez, specialist in computere! J Lo este actrita americana, cantareata si designer de moda. Profilul ei subliniaza expertiza de producatoare de televiziune, compozitoare, producatoare de discuri si dansatoare fabuloasa! Potrivit revistei Forbes, J Lo se afla in fruntea listei "Top 100 cei mai influenti hispanici".

Jennifer Lopez

J Lo este premiata cu „cele mai mari incasari" in cadrul Bill Board, American Music Award pentru Favorite Pop/Rock Artist, American Music Award pentru Favorite Latin Artist si doua premii ALMA. Dincolo de faptul ca apare in numeroase filme, ea a castigat faima pentru performantele sale in Out of Sight si Angel Eyes.

J Lo are propria linie de moda si a promovat cu succes o serie de parfumuri. Mass-media a avut grija sa expuna si sa mediatizeze relatiile cu Ben Affleck, Chris Judd, Ojani Noa, Sean Combs si Marc Anthony.

Jennifer Lopez a inceput sa cante si sa danseze la o varsta frageda, finantandu-si singura cursurile. A lucrat pentru o firma juridica, a participat la cursuri de dans, aparand in multe cluburi de noapte din Manhattan. Ea a acceptat sa fie dansatoare de rezerva in diferite videoclipuri muzicale si a aparut in "Games" - New Kids On The Block. Lopez a castigat faima de dansatoare "Fly Girl" in „In Living Color", o comedie de televiziune. Ea a fost dansatoare de rezerva si in That’s The Way Love Goes, videoul lui Janet Jackson din 1993.

J Lo a aparut, de asemenea, la programe de televiziune cum ar fi South Central si Second Chances. Ea a explodat pe marile ecrane in My Family, in 1995 si a continuat sa actioneze ca partenera a lui Wesley Snipes in actiunea Money Train.

Lopez a jucat in nenumarate filme: Jack, Selena, Blood and Wine, The Cell, An Unfinished Life, Shall We Dance?, El Cantante, The Wedding Planner, Maid in Manhattan, Monster-in-Law, The Back-up Plan si lista poate continua.

Ea a jucat alaturi de Jack Nicholson, Robin Williams si Marc Anthony, de care s-a si indragostit, cu care s-a casatorit si cu care are gemeni, un baiat si o fata, Emme Maribel Muñiz si Maximilian "Max" David Muñiz, nascuti pe 22 februarie 2008. J Lo si-a incantat fanii cu aparitia la finalul sezonului al VI-lea din Will and Grace si apoi din nou in episodul de deschidere a sezonului al VII-lea. Lopez a jucat de asemenea ca mentor in American Idol prea. In 2007, in Guinness World Records, a fost catalogata ca „Most Powerful Actress"!

Lopez a vandut peste 48 milioane de albume si este considerata a noua din "cele mai bogate 20 de femei", cu o avere estimata la 110 milioane dolari! Albumul de debut a lui J Lo a fost "On The 6", care continea single-ul numarul unu "If You Had My Love". Alte hit-uri ale sale sunt Waiting for Tonight, No Me Ames, Feelin’ So Good, Let’s Get Loud, Play, Love Don’t Cost a Thing, I’m Real si Aint It funny. Odata cu lansarea filmului The Wedding Planner, Lopez a stabilit recordul de a fi prima actrita si cantareata care are simultan un film si un album pe pozitia intai.

Lopez a decis sa incerce sa faca remixuri, iar rezultatul a fost J la tha LO: The Remixes, numarul unu in Top 200 Bill Board Chart. Artistii care au colaborat cu ea au fost Fat Joe, Nas si P. Diddy. Albumul a inregistrat o cifra de vanzari de peste 3 milioane de exemplare, la nivel mondial.

J Lo are un si album spaniol in intregime, denumit Como Ama Una Mujer. Albumul a fost produs de sotul ei, cantaretul Marc Anthony. Lopez are o linie de imbracaminte proprie numita J Lo by Jennifer Lopez. Linia include articole unice: paltoane, blugi, lenjerie, curele, palarii, manusi, esarfe si bijuterii pentru femei tinere.

Jennifer Lopez si Marc Anthony

Dupa inchiderea J Lo by Jennifer Lopez, ea a lansat linia de imbracaminte JustSweet pentru fanii ei mici. Este proprietara unui restaurant din California, care serveste delicioase mancaruri cu specific cubanez. Lopez detine, de asemenea, parfumul Glow by J LO iar in octombrie 2003 ea a lansat parfumul numit "Still". Nuyorican Productions, compania de productie de film si televiziune este infiintata impreuna cu managerul ei Benny Medina.