Zeolitul este detoxifiant, antioxidant, regleaza PH-ul organismului, antitumoral deoarece distruge c

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriMedicina
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari1918

Voteaza & Distribuie

DescrierePREAMBUL
Materialismul si copilul sau diform comunismul ne-au limitat din punct de vedere ontologic deparece spiritul a fost gonit din ecuatia existentei, iar ratiunea a devenit singura modalitate prin care omul isi poate gasi solutiile existentiale; astfel generatii intregi au fost educate cu ajutorul acestui concept limitat si strain omului; impusa sau nu de la un anumit nivel esoteric, aceasta filosofie transforma omul intr-un robot "rational"fara trecut si fara viitor. Traim intr-o lume desvrajita cum spunea marele Ioan Petru Culianu. Dar, in illo tempore(Marele Timp - cu sensul de Inceput al Timpului cand Omul a fost Creat) atunci cand omul discuta in concreto cu zeii, asa cum ne spune uriasul Mircea Eliade, acestia(zeii) l-au invatat pe om cum sa traiasca in Natura, iar printre altele l-au invatat si medicina, si anume adevarata stiinta medicala care este medicina naturista. Ce ste un Zeu? Este o Entitate dotata cu Puteri Creatoare trimisa de Dumnezeu din El Insusi. Ultimul Zeu cunoscut este Iisus Christos – Aesus Christeos in limba stramosilor nostrii tracii, care se traduce prin Fiul Zeilor Blonzi. Acest Fiu al Domnului s-a sacrificat pentru a ne racorda in Iubire, principala Lege a Universului/Tot/Dumnezeu. Iubirea este Lumina, iar cine se situeaza in Lumina, se afla racordat in Armonica Divina(Sfantul Duh).
Medicina Nauirista a facut parte dintre stiintele sacre ale Antichitatii si ale Evului Mediu, dar… a venit secolul 19 cu marile sale descoperiri stiintifice: industriile pe baza de ardere si chimia artificiala; marii giganti farmaceutici au inceput sa produca medicamente de sinteza. Desigur au fost multe descoperiri si realizari in domeniu, numai ca in ultimii ani, constatam pe pielea noastra, s-a schimbat paradigma, si anume nu se mai urmareste vindecarea bolnavului, scopul ascuns al noilor produse de sinteza fiind legarea bolnavului de cabinet; aceasta se numeste"afacerea boala"


MEDICINA NATURISTA
Tot viul planetar se afla in sinergie cu Terra precum si cu Universul/Tot/Dumnezeu. Astfel Natura ne ofera tot ceea ce este necesar pentru un trai sanatos si de asemenea ne ofera ""medicamente"" naturale, iar tot ce este natural ne vindeca…sinergic. De la manualul lui Dioscorides(multe din plantele vindecatoare descrise au denumirile originare tracice), pana la publicatiile contemporane, exista o bibliografie uriasa despre ceea ce Natura ne ofera cu darnicie. Revin in actualitate retete stravechi, iar cercetarea moderna, pe diverse meridiane, a produs si produce medicamente naturale foarte eficiente. Toate aceste produse din cauza concurentei cu marii gigantic farmaceutici, sunt omologate ca…suplimenti alimentar sau aditivi alimentari. Peste tot in lume Medicina Naturista revine in actualitate, isi recapata de fapt locul pierdut. In SUA a fost creat un program guvernamental de dezvoltare a Medicinei Naturiste, astfel acum piata Americana este 50% axata pe acest Nou/Stravechi domeniu de abordare a sanatatii omului. Acest lucru inseamna ca tot lantul producator-distribuitor/cabinet medical/bolnav, functioneaza legal.


Dar si in tara noastra, in ciuda unei legislatii incoerente, Medicina Naturista revine timid dar sigur in actualitate, deoerece este tot mai evident ca Medicina Conventionala, esueaza in fata bolilor grave, iar tot mai multi bolnavi sunt prabusiti de medicamentele chimice de sinteza.

CONCEPTUL HOLISTIC.
Medicina Naturista trateaza organismul in intregul lui, mergand la cauza imbolnavirii, acesta este conceptul holistic. Toata filosofia antica, a considerat omul ca fiind un compendiu al Universului/Tot/Dumnezeu, iar stoicismul, cantecul de lebada al filosofiei antice, a introdus in lumea filosofica conceptul intruparii sufletului in om, comsiderat un compendiu al Tatalui Ceresc; crestinismul a preluat o mare parte din aceste vechi concepte, astfel medicina naturista a supravietuit ca stiinta tocmai datorita acestui mod de interpretare si de tratatre a omului ca un intreg armonic dotat cu spirit divin. Metoda holistica de tratament se aplica bolnavului si nu afectiunii; medical naturist se ocupa concomitant de corpul, mintea si sufletul omului, in conformitate cu legile Naturii.


Acest concept prevede 4 etape de abordare medicala, si anume:
Detoxifierea

Deparazitarea

Tratamnetul

Refacerea/IntretinereaIntotdeauna tratamtele naturiste sunt insotite de o gandire corecta, pozitiva, in Lumina, o alimentatie echilibrata, viata ordonata si exercitiu fizic-multa miscare in aer liber. Scopul final este reechilibrarea energetica, refacerea fortei vitale si a armoniei organice. Medicina Naturista cuprinde mai multe specializari dintre care enumeram; fitoterapia, acupunctura, presopunctura, reflexoterapia, meloterapia, cromoterapia, sacroterapia.

ZEOLITUL
Zeolitul este un mineral vulcanic ce s-a format la contactul lavei incandescente cu apa marii. Este un aluminosilicat, o argila superioara deoerece este incarcat cu sarcina ionica negativa si este dotat cu Capacitate de Schimb Cationic(CEC). Aceasta capacitate extraordinara ii permite sa extraga ca un burete, toate toxinele din organism care sunt incarcate cu sarcina ionica pozitiva, de la metale grele, ioni radioactivi, xenoestrogeni, virusi, bacterii si alti agenti patogeni; tot in cadrul acestui process de schimb cationic, Zeolitul cedeaza din structura sa catre organism, magneziu, sodiu, potasiu si calciu, 4 elemente vitale. Zeolitul este cunoscut de mii de ani fiind folosit in India in Medicina Ayurveda- traditie hindusa, continuatoare a civilizatiei multimilenare vedice; de asemenea este cunoscut in medicina traditionala chineza. Zeolitul a fost redescoperit si studiat de stiinta moderna, astfel el se afla de multi ani in rezervele strategice ale marilor puteri nucleare. De aceea a putut fi folosit la Cernobil pentru decontaminarea apei, solului, animalelor si omului, iar acum in Ucraina inca se mai administreaza zeolit animalelor de lapte si copiilor. In Japonia este folosit pentru indepartarea efectelor contaminarii radioactive dupa accidental de la Fukushima-Daiichi din 11.03.2011. Acest acident nuclear a fost clasificat de nivelul 7, la fel ca la Cernobil-la acest nivel radiatiile au un potential letal. Zeolitul este cel mai bun decontaminant radioactiv cunoscut.


Zeolitul are urmatoarele calitati terapeutice: detoxifiant, antioxidant, regleaza PH-ul organismului, imunomodulator, hepatoprotector, colesterolemiant, reduce glicemia ajutand pancreasul sa produca insulina, reface functia hepatica, sparge si elimina pietrele de la rinichi, reface functia renala, regleaza tractul intestinal, reface flora microbiana a intestinului, elimina placa mucoida din colon, distruge hemoroizi, regleaza functia biliara, curate bila de namol, reface mucoasa stomacala, absoarbe si elimina depunerile de pe vasele de sange- LDL colesterol, albumine, ateroame, cheaguri de sange; dar cea mai uimitoare capacitate a zeolitului este aceea ca distruge, absoarbe si elimina celula tumorala-benigna sau maligna.


Zeolitul, avand o capacitae terapeutica atat de diversa si profunda, poate fi folosit in toate etapele tratamentului holistic si anume:  1. Detoxifiere – numai cu Zeolit;

  2. DeparazitareZeolit singur, dar de cele mai multe ori asociat cu produse naturale specifice si foarte eficiente, de exemplu Nikvorm, un produs importat din India, preparat conform unei retete stravechi ayurvedice. Am avut rezultate extraordinare, deoarece am rezolvat infectii cu E-coli si Helicobacter pylori;

  3. Tratament – in anumite afectiuni numai cu Zeolit; in alte afectiuni, sau in stadii acute/cornice, recomandam asocierea Zeolitului cu alte produse parafarmaceutice. Probioticele sunt multiplicatoare de celule STEM si produc o regenerare celulara la nivelul organului afectat, dar si la nivelul intregului organism. Recomandam in acest sens Stemulin produs de Provita Nutrition&Health Inc. din Canada;

  4. Intretinerea/Refacerea – numai cu Zeolit


In paralel cu aceste tratamente, spunem mereu bolnavilor nostrii sa se situeze in Lumina, iar o rugaciune fierbinte este adanc lucratoare. De asemenea insistam asupra unei alimentatii sanatoase, si asupra revenirii in Natura; trebuie sa petrecem cat mai mult timp in mijlocul Naturii. Tot stilul nostru de viata trebuie modificat, refacut, de la felul cum respiram si ne hidratam, pana la exercitiile fizice in aer liber.


Fiecare bolnav este tratat ca o entitate, in intregul ei si incercam sa cream linia de tratament cea mai adecvata, iar reusitele nu au intarziat sa apara.In activitatea nostra ne sfatuim adeseori cu Dl Dr. Ovidiu Chis de la Centrul Medical Ayurveda Sibiu, caruia trebuie sa-i multumim si cu aceasta ocazie pentru profesionalismul sau si pentru deschiderea permanenta pe care o are fata de activitatea noastra.Trebuie sa mai mentionam ca Zeolitul nu este un panaceum universalae, asa cum multi pacienti au inteles din unele prezentari televizate. Este insa adevarat ca are o paleta terapeutica foarte mare si se obtin rezultate in foarte multe afectiuni. Dar, ca in orice tratament, 70% din subiecti raspund repede sau foarte repede, unii chiar senzational; exista si un procent de 25% din subiecti la care rezultatele apar mai lent, iar rabdarea si perseverenta pacienului sunt esentiale. Teoria spune ca 1 la 20.000 este rata cazurilor de incompatibilitate fata de Zeolit. Sunt afectiuni unde pacientii vin la noi in faza terminala, de asemenea sunt afectiuni unde trebuie sa fim foarte prudenti in aprecieri si prognostice. Noi am facut si facem eforturi permanenete pentru a gasi solutia terapeutica cea mai adecvata pentru fiecare pacient. Am facut aceste mentiuni etice, deoarece un anumit medic prezinta Zeolitul cu fotografia sa pe eticheta ca fiind un panaceum, sau ca fiind singurul zeolit puritate 100% de pe piata. Aceste afirmatii sunt neadevarate si aduc un prejudiciu de imagine zeolitului in primul rand, de asemenea creeaza multa confuzie in randul bolnavilor; este jenant si rusinos pentru un medic sa faca astfel de afirmatii numai din dorinta de a marii vanzarile sale precum si/mai ales ale firmei unde este angajat.


Putem afirma dupa aproximativ 2 ani de practica directa, ca Zeolitul nu este Panaceum, dar este totusi un Mineral Minune deoarece are, asa cum am mai spus, o capacitate terapeutica foarte mare. Ne-au sunat multi bolnavi care au achizitionat Zeolit din diverse surse, si au administrat Zeolitul conform prospectului si nu au avut rezultate. Am explicat inclusiv pe site-ul nostru, ca dozajele si perioada de 4 luni din prospecte se referea la o cura de detoxifiere pentru un om sanatos; pentru un om bolnav dozele se stabilesc in functie de mai multi factori, iar durata tratamentului este mai mare de 4 luni(uneori mult mai mare); de asemenea cautam sa gasim si linia de tratament cea mai buna pentru pacient.


Administrarea zeolitului este deosebit de benefica in boala canceroasa. Statistica arata o rata a curabilitatii de 78% penteru cei in stadii terminale ale cancerului, si o rata de 89% de supravietuire. Dar in toate celelalte stadii-gradul 1, 2 si chiar 3, rezultatele sunt foarte bune, uneori de-a dreptul uimitoare.


Firma nostra colaboreaza cu producatori si importatori de prima mana din domeniul medicinei alternative. Suntem distribuitori autorizati ai producatorului Econatura care produce Zeolit Detoxifiant capsule sau pudra, precum si cosmetice terapeutice pe baza de Zeolit. Econatura detine o tehnologie- patent U.S.A. de purificare si micronizare a Zeolitului, unica in Europa. Preturile noastre sunt preturi depozit producator. Este in curs campania Cumperi 2 produse si primesti 3, cu transport gratuit.


Avem la dispozitie o gama foarte mare de produse si astfel putem creea linii terapeutice eficiente pentru diverse afectiuni. Pe langa aceasta stabilim dozajele si un adevarat program terapeutic prin care urmarim evolutia starii de sanatate a bolnavului. Prin acest program terapeutic noi am reusit sa optimizam la maxim terapia cu Zeolit, deoarece ne ocupam de bolnav pe toata perioada tratamentului.


Cei interesati, desigur in primul rand cei suferinzi, sunt invitati sa studieze principalele noastre linkuri de lucru, si anume: www.cosmeticabio-zeolit.com si www.intrainclubbio.blogspot.com