Yload.ro - platforma ce aduce mai aproape transportatorii si expeditorii de marfuri

Detalii

CategoriiAuto/moto
Taguritransport marfa
Ultima actualizareDuminica 10 octombrie 2021
Vizualizari547

Voteaza & Distribuie

Descriere

Destul de multe domenii au trecut de partea digitalizarii pentru a avea mai multa eficienta, mai mult profit si sa ofere clientilor o experienta optimizata. De asta avea nevoie si domeniul transportului de marfuri, fapt pentru care a aparut platforma yload, prima care implementat si inteligenta artificiala. Prin acest portal online transportatorii de marfuri gasesc rapid si usor clientii ce au nevoie de aceste servicii si invers. Deja peste 45.000 de soferi si peste 300 de companii au implementat bursa de transport digitala yload in domeniul lor de activitate, fapt pentru care au si observat o reala evolutie a cifrelor de afaceri si volumului cu mult mai ridicat de lucru. Descopera mai jos mai multe detalii despre platforma yload si abonamentele disponibile.

De ce sa te inscrii pe platforma yload

Fie ca esti client, transportator sau detii o companie de transport, yload este mijlocul de comunicare si consolidare intre toate partile implicate in transportul de marfa. Comunicarea intre client si transportator se face in timp real. Clientul ce utilizeaza platforma afla in ce stadiu se afla marfa sa, unde se afla si daca se fac eventuale modificari ale rutei in caz de intarzieri. Astfel, el are posibilitatea de a lua decizii bazate pe date concrete. Transportatorii care cauta marfa poate contacta direct clientii care se afla in zona sa, iar astfel economisesc timp pretios. Cu yload timpii morti sunt minimizati, fluidizand timpul de lucru.

Pe platforma se regasesc peste 50.000 de camioane si dube, baza de date este transparenta, accesul este facil, intuitiv si rapid. Clientii pot alege un transportator in functie de pretul pe care-l percepe pe kilometru, tipul autovehiculului, tipul de incarcare a marfii si alte informatii de interes. Acestia primesc notificari despre starea transportului, istoricul sau, cand este incarcata marfa, cand ajunge la destinatie si altele.

Abonamente disponibile

Expeditorii pot vedea camioanele disponibile in timp real, procesarea documentelor se poate face direct din platforma si poti opta si pentru servicii legate de impachetare si produsele vor fi livrate in sistem door to door. Clientul poate vedea pe harta dinamica unde se afla marfa sa. Aplicatia poate calcula in mod automat pretul transportului. Daca sunt transportate produse valoroase si fragile, se pot asigura contra cost.

Pentru transportatori sau companii de transporturi exista abonamente precum yload Logistics, yload premium + dispecerat sau yload premium. Platforma ofera posibilitatea de management a intregii flote de camioane, tracking GPS, acces nelimitat pentru toata compania, incarcare dinamica in functie de camionul disponibil. De asemenea, se ofera acces nelimitat catre bursa de transport intern si international si acces la peste 1000 de companii premium care au nevoie de transport zilnic, se pot publica marfuri, se pot crea trasee pentru camioanele companiei, avertizare trafic live, posibilitatea de a fi platit la 3 zile si altele. Hartile dinamice ajuta transportatorii sa aiba experienta optima, ajungand la destinatie mai devreme.

Pentru a vizualiza toate abonamentele, preturile si alte informatii despre platforma, acceseaza yload.ro

Contact:
0040377101515 comanda@yload.ro