Winter's Bone

Winter's Bone

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriGarret Dillahunt, Jennifer Lawrence, John Hawkes
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari625

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: Winter's Bone
An: 2010
Durata: 100 minute
Regia: Debra Granik
Scris de: Debra Granik, Anne Rosellini
Actori: Jennifer Lawrence, John Hawkes, Garret Dillahunt
Gen: Drama, Mister, Mister, Thriller

Ree Dolly (Jennifer Lawrence) este o tanara in varsta de 17 ani care are o adolescenta chinuita si plina de greutati, tinand piept de la o varsta atat de frageda problemelor care s-au abatut asupra familiei sale. Ii are in grija pe cei doi frati ai sai, Sonny si Ashlee, dar si pe mama ei labila psihic.

Lantul de probleme continua in momentul in care seriful ii spune fetei ca tatal ei, Jessup a pus apartamentul in care locuiesc ca garantie pentru cautiune, dupa care a disparut. Ree Dolly realizeaza ca, daca nu il gaseste pe tatal ei intr-o saptamana si nu-l convinge sa mearga la tribunal, va pierde apartamentul si vor fi cu totii aruncati in strada. Fata este la curent cu faptul ca tatal ei e implicat in afaceri necurate cu droguri si in producerea de amfetamine, acest lucru facandu-i si mai dificila gasirea acestuia.

Rudele si celelalte persoane la usa carora  Ree Dolly bate pentru a le cere ajutorul in gasirea tatalui ei ii resping solicitarea, temandu-se si ei, la randul lor, sa nu-si puna in pericol propriile afaceri ilegale si, indirect, soarta familiilor lor. In ciuda usilor care par sa i se inchida sistematic, exista totusi doua persoane impresionate de determinarea tinerei: unchiul ei, Teardrop, dependent de droguri, si Gail, prietena cea mai buna a lui Ree Dolly.