WebSiteStory

WebSiteStory

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriConstantin Bojog, Crina Semciuc
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari1046

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: WebSiteStory
An: 2010
Durata: 82 minute
Regia: Dan Chisu
Scris de: Dan Chisu
Actori: Crina Semciuc, Diana Gursca, Constantin Bojog, Florin Piersic Jr., Dragos Bucur
Gen: Actiune, Drama

Dan Chisu debuteaza in lung-metraj cu filmul WebSiteStory, filmat în Bucureşti timp de 12 zile, cu un buget real de aproximativ 120.000.

Interesant la acest film este faptul ca nu se bazeaza pe nici un scenariu si actorii nu sunt actori de meserie. Timp de 6 zile, niste oameni au fost inchisi intr-o casă, unde au primit cateva pagini cu un rol si cu o poveste. Toti au avut libertatea de a-si crea singuri personajul. Actorilor nu li s-au dat indicatii, fiind lasati sa improvizeze fara sa stie ce are de spus interlocutorul. Un alt fapt interesat e ca filmul are cel putin 10 variante, care vor fi disponibile publicului doar dupa lansare.

WebSiteStory vorbeste despre o crima premeditata, care totusi e dusa la bun sfarsit din intamplare.  E vorba despre asumarea consecintelor unei actiuni si a sentimentelor implicate in acest proces. Tot ce urmeaza e relativ, asemeni unor povesti de pe net. Desi poate fi vazuta ca o poveste pentru copii, e de fapt un semnal de alarma pentru trezirea adultilor la realitate.

In film ii putem vedea si pe marii: Dragoş Bucur, Florinel Piersic Jr, Şerban Ionescu, Lia Bugnar, pe langa amatorii: Crina Semciuc, Diana Gursca, Alexandru Oreste Scarlat Teodorescu, Costel Bojog, Cosmin Nedelcu, Marin Stanciu, Iustinian Radu, Teodora Stanciu, Rosana Oprea, Radu Isac si Claudiu Teohari.