Vremuri Intunecate

Descriere

Titlul original: The Darkest Hour
An: 2011
Durata: 89 minute
Regia: Chris Gorak
Scris de: Jon Spaihts, Leslie Bohem
Actori: Emile Hirsch, Olivia Thirlby, Max Minghella
Gen: Actiune, Groaza, Science Fiction

Vremuri Intunecate este o coproductie ruso-americana ce dezbate tema atacului extraterestru asupra Pamantului. Actiunea peliculei se desfasoara in Rusia, unde cinci tineri americani calatoresc pentru a-si vinde un software.

Dupa ce viziteaza punctele de atractie ale capitalei rusesti, tinerii se trezesc captivi in orasul aflat sub atacul brusc al extraterestrilor. Cei cinci americani afla ca nu numai Moscova este sub asediu. Intreaga lume inregistreaza caderi ale liniilor de curent electric iar Parisul, Tokyo, Londra si New York-ul sunt vizibil afectate de invadatorii din spatiu. Extraterestrii sunt invizibili insa tinerii americani descopera ca pot fi detectati folosind orice aparat care functioneaza cu curent electric.

Becurile devin astfel cele mai bune detectoare de extraterestri, aprinzandu-se in apropierea acestora. Cei cinci tineri curajosi se zbat acum sa lupte impotriva atacului si, in acelasi timp, incearca sa imprastie in lumea intreaga descoperirea lor in ceea ce priveste modalitatea de detectie si exterminare a extraterestrilor invizibili.