Vrei să dăruiești flori într-o manieră originală și elegantă? Alege unele dintre aceste flori în cutii!

Detalii

CategoriiShoping
Taguriflori
Ultima actualizareMarti 3 noiembrie 2020
Vizualizari556

Voteaza & Distribuie

Descriere

Unul dintre cele mai frumoase gesturi de iubire este dăruirea florilor. Știi prea bine că dragostea nu are nevoie de lucruri materiale pentru a fi demonstrată, însă florile reprezintă o excepție: ele reprezintă un simbol al iubirii. Așa că ori de câte ori vrei să îți surprinzi jumătatea, o persoană dragă din familie sau o prietenă, alege flori și nu vei da greș. In loc de un buchet clasic, îți sugerăm să alegi din când în când și alte tipuri de aranjamente cu flori, cum ar fi flori in cutii de pe maisondor.ro. Acestea sunt deosebite, au un aspect elegant și rezistă mai mult decât un buchet clasic, datorită modului de ambalare și anumitor secrete știute doar de către florărie. În continuare îți prezentăm preferatele noastre!

Unele dintre cele mai frumoase și elegante flori sunt orhideele. Acestea au fost percepute în trecut drept flori regale sau florile împăraților, deoarece numai nobilii aveau acces la ele. Până în ziua de astăzi și-au păstrat renumele și astfel sunt dăruite cu preponderență la ocazii cu adevărat speciale. Noi credem că nu ar trebui să aștepți o anumită ocazie pentru a dărui astfel de flori, așa că îți recomandăm să surprinzi persoanele dragi cu o Cutie Cu Orhidee Și Lisianthus Alb. Delicatețea orhideelor este completată de gingășia trandafirilor albi, de lisianthus alb, aspidistra și eucalipt.

Pentru ocaziile emoționante, cum ar fi botezul sau nașterea unui copil, ar fi bine să alegi florile în funcție de natura evenimentului. Cele mai potrivite sunt cele albe și cele în nuanțe foarte deschise, pastelate. În acest sens, îți recomandăm această Cutie Cu Minigerberă și Hortensie Albă. Aranjamentul este compus din germini alb, hortensie albă, minirosa, hypericum, verdeață și alte materiale. Florile sunt așezate într-o cutie elegantă, neagră, pătrată.

Florile viu colorate vor aduce un pic de bucurie în viețile celor dragi ție, așa că profită cât încă mai sunt disponibile în anotimpul acesta. În acest sens, îți recomandăm Colecție Desire - Cutie Cu Trandafiri, Minirosa și Floarea Soarelui. Este un aranjament special, care încântă de la prima vedere și care poate avea o însemnătate aparte. Contrar miturilor, florile galbene nu semnifică gelozia, ci bucuria și optimismul, așa că dăruiește-le indiferent de ocazie pentru a aduce o rază de speranță și de bucurie în viața cuiva drag. Aranjamentul este format din floarea-soarelui, trandafiri galbeni, minirosa galbena, matthiola crem, lisianthus crem, lepidium, eremurus galben, cutie mare neagră rotundă și alte materiale.

Pentru iubită sau soție, alegerea clasică ar fi reprezentată de trandafiri roșii, însă noi îți recomandăm un aranjament special: o Cutie Albă 19 Trandafiri Cyclam. Acești trandafiri sunt foarte asemănători celor roșii și din când în când îi pot înlocui cu succes.

Ultimul aranjament pe care ți-l recomandăm astăzi face parte din Colecția Desire - Cutie Cu Orhidee Vanda și Hortensie. Se remarcă prin eleganță și prin modul unic de îmbinare al culorilor, astfel încât oricine va fi fermecat de frumusețea acestuia.

În încheiere, am vrea să știm care este aranjamentul tău preferat dintre acestea și cui l-ai dărui!