Vlad Cazino este partener al distracției la Overnight, cel mai mare party de 1 Mai

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriCasino
Ultima actualizareJoi 30 aprilie 2020
Vizualizari568

Voteaza & Distribuie

Descriere

Vlad Cazino își validează din nou statutul de partener nr. 1 al distracției prin sprijinirea evenimentului Overnight, oferind astfel publicului cel mai mare party de 1 Mai la care se poate conecta oricine, chiar de acasă! Apreciatul brand de cazino online cu o abordare românească originală s-a implicat în demersul inițiat de UNTOLD și PRO TV de a oferi tuturor românilor o super petrecere de 1 Mai, în ciuda restricțiilor de circulație și socializare care limitează divertismentul în această perioadă. Overnight este un eveniment inedit, dedicat tuturor acelora care își doresc o doză de atmosferă de festival, cum numai la UNTOLD și NEVERSEA se poate trăi.

Conceptul Overnight, un party programat în seara zilei de 1 Mai, transmis pe mai multe canale digitale, TV și radio, vizează distracția, la pachet cu sentimentul de bucurie și cu optimismul cât mai puternic. Oricine se poate distra la Overnight, cu gândul și la momentele în care distracția de festival va reveni la modul în care a fost înainte de contextul actual special. Overnight este posibil grație experienței UNTOLD, unul dintre cele mai importante festivaluri la nivel mondial, dar și prin implicarea PRO TV, postul de televiziune nr. 1 în țara noastră, un reper în materie de divertisment în media. Vlad Cazino, dedicat distracției la cel mai înalt nivel, nu putea lipsi din această asociere a brandurilor lider în sprijinul distracției la cele mai înalte cote.

Concret, Overnight va însemna ore multe de muzică live, un show grandios prezentat de Cabral (vedetă apreciată de toate generațiile și în același timp un obișnuit al festivalurilor UNTOLD și NEVERSEA) ce va începe pe data de 1 mai 2020 de la ora 22:00 cu warm-up asigurat de DJ Pascal pe canalele digitale UNTOLD și PRO TV PLUS. Show-ul incendiar îi va aduce în prim-plan și pe Inna, Grasu XXL și Dirty Nan. Petrecerea Overnight va continua live după miezul nopții pe PRO TV. În plus, conectarea la distracție se poate realiza și prin prisma Kiss FM.

Cel mai tare party live de 1 Mai organizat pentru cei de acasă are atmosfera garantată de nume mari din muzica momentului la nivel internațional: sunt programate prestații marca Dimitri Vegas, DJ-ul numărul 1 al lumii, Lost Frequencies, Sunnery James & Ryan Marciano și Danny Avila. Se poate astfel vorbi de atmosferă demnă de cele mai mari festivaluri internaționale. Show-ul este dedicat românilor, accesul fiind simplu și la îndemână.

Pe website-ul untold.com/united, cei care se bucură de cea mai mare petrecere online de 1 Mai au și posibilitatea de a oferi mai departe bucuria, prin intermediul unei fapte bune. Se pot susține proiectele Asociației Dăruiește Viață și Asociației Un singur Cluj. Donațiile sunt destinate construirii primului spital modular din România și se pot face în principal prin SMS (donație de 2 euro) la 8826 cu textul IMPREUNA, mesaj ce se poate expedia doar de pe teritoriul României. De asemenea, se poate susține cauza Un singur Cluj prin achiziționarea unui bilet de solidaritate de pe unsingurcluj.ro.

Încă de la lansare, Vlad Cazino este un brand activ nu doar online, ci și offline, oferind românilor acces la divertisment sigur și echilibrat, de cea mai bună calitate. Pe nișa de cazino online, Vlad Cazino oferă cele mai intense experiențe, cu ofertă variată de sloturi, jocuri de cazino și bingo, permanent cu promoții și surprize plăcute.