Victor Socaciu

Victor Socaciu

Detalii

CategoriiDivertisment
Taguri
Vizualizari101

Voteaza & Distribuie

Descriere

Victor Socaciu (n. 14 ianuarie 1953, Brașov), este un cantautor român de muzică folk, realizator de emisiuni de televiziune și parlamentar.
Biografie
A fost căsătorit cu Cornelia Pavlovici.
Discografie
1981 – Roata (LP)
1983 – Căruța cu flori (LP)
1985 – Drumuri paralele (Angela Ciochină) (LP)
1987 – Viața – iubirea cea dintâi (LP, MC)
1989 – Colindul mâinilor (Single)
1994 – Mi-e dor să mai merg la un c...

Restul articolului: ro.wikipedia.org