Viata mea sexuala

Viata mea sexuala

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriCornel George Popa, Cristina Florea
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari1004

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: Viata mea sexuala
An: 2009
Durata: 98 minute
Regia: Cornel George Popa
Actori: Cristina Florea, Gabriel Spahiu, Vlad Zamfirescu, Valentin Urite
Gen: Drama

"Viata mea sexuala" este un film care ne arata povestea Dorinei, o tanara ce lucreaza in Bucuresti intr-un sex-shop. Aceasta a fost nevoita sa isi intrerupa studiile ca sa isi ingrijeasca parintii si a ajuns sa lucreze aici dintr-o pura intamplare.

Pe parcurs, aceasta se indragosteste de un barbat si va ramane insarcinata, insa nu va dori sa faca avort. Va naste, astfel, un baietel pe care se va chinui sa il creasca. In tot acest timp ea se va imparti intre casa si munca. Din cauza locului ei de munca, toti o considera altfel decat e. Ea nu este decat o femeie vulnerabila si nefericita, una obligata sa duca o viata pentru care nu este deloc pregatita.

Toata lumea o barfeste, pana si tatal sau ajunge sa o dispretuiasca, iar la munca i se prelungeste automat programul pana la ora 6 dimineata. Totodata, colega sa are o problema foarte grava din cauza unui client abuziv. Peste toate acestea, intr-o noapte, apare tatal copilului Dorinei in sex-shop, iar lucrurile incep sa scapa de sub control.

Filmul "Viata mea sexuala" a castigat in sesiunea de vara din 2008 un concurs de proiecte al Centrului National al Cinematografiei.