Va plac vacantele all inclusive?

Va plac vacantele all inclusive?

Detalii

CategoriiTurism
Tagurivacanta
Ultima actualizareMiercuri 8 august 2018
Vizualizari6180

Voteaza & Distribuie

Descriere

Multi dintre noi nu stim ce inseamna termenul all inclusive si cand ne gandim la vacante all inclusive, ne asteptam sa primim tot felul de servicii de la taxe de aeroport pana la bauturi scumpe.

All inclusive desemneaza serviciile suplimentare de alimentatie din cadrul pachetului turistic cumparat, si acestea variaza in functie de hotel si cate stele are fiecare, de tara si de agentie.

Pentru o calatorie terestra dar si pentru o croaziera, avem incluse toate mesele principale ale zilei, mic dejun, pranz si cina, bauturi consumate des: cafea, ceai, apa, sucuri, iar unele oferte includ si cateva bauturi locale, specifice tarii de destinatie.

all-inclusive

Vacanta all-inclusive

Exista si serviciile de ultra all inclusive care includ introducerea unor bauturi internationale in meniu intre anumite intervale orare, toata ziua, precum si alte servicii suplimentare: acces la sauna, sala de fitness, organizare de excursii optionale, invitatie pentru diverse programe de divertisment sau spectacole.

O vacanta all inclusive poate cuprinde insa, in functie de agentie, pe langa unele gratuitati si servicii in ce priveste regimul alimentar si activitati de recreere, sporturi, jocuri pentru copii, etc.

In nici un caz acest termen nu se refera la transport, taxele de aeroport se platesc intotdeauna separat si nu trebuie sa se confunde cu serviciile de lux, gen sofer personal, transfer cu limuzina de la aeroport la hotel, tratamente cosmetice, servicii de spa, masaj, meniuri rafinate.

all-inclusive

Vacanta all-inclusive nu trebuie sa includa si surprize neplacute

Intrebati agentul de turism exact ce primiti si interesati-va daca achizitionati vacanta online, direct de la hotelul unde veti fi cazati pentru a nu risca sa va treziti cu surprzie neplacute odata ajunsi la destinatie.

Este recomandabil achizitionarea unei vacante all inclusive sa va relaxati in totalitate, fara sa fiti nevoit sa cautati restaurantul potrivit bugetului dumneavoastra, mai ales ca ofertele contin in general reduceri semnificative.

Vacanta placuta!