Utilizează un soft de pontaj și calculează corect salariile angajaților

Utilizează un soft de pontaj și calculează corect salariile angajaților

Detalii

CategoriiIT
Tagurisoft
Ultima actualizareMiercuri 3 martie 2021
Vizualizari106

Voteaza & Distribuie

Descriere

A ține evidența corectă asupra angajaților în condițiile actuale în care munca de acasă este combinată cu cea de la sediul firmei este o provocare destul de mare pentru specialiștii în resurse umane. De aceea un soft pontaj este util pentru a colecta datele corect astfel încât calcularea salariilor să se realizeze fără erori. Un program salarii performant va prelua toate datele, astfel încât calculul se va realiza automat, fără a solicita foarte mult atenția contabilului.

1. De ce să alegi un soft pontaj?

Unul dintre avantajele digitalizării este tocmai economisirea timpului. Prin digitalizare se automatizează anumite proceduri, astfel că timpul petrecut pe calcularea orelor și, ulterior a salariilor se eficientizează. Mai mult decât atât, utilizarea unui soft pontaj aduce următoarele beneficii:

2. Sunt reduse erorile de pontare
Pontajul este o activitate complexă, care necesită precizie și atenție la detalii. Mai ales atunci când vorbim de schimb de ture, ore suplimentare, zile libere legale, ore suplimentare în zilele libere legale sau chiar ore de noapte. Un soft permite jonglarea cu informațiile, astfel încât, în cazurile în care apar neconcordanțe, programul te anunță asupra erorilor care intervin. Prin urmare, ai posibilitatea de a reveni asupra unor greșeli și să le corectezi din timp.

3. Datele colectate digital pot fi importate într-un program salarii
Cu atât mai util în cazul în care trebuie gestionat programul angajaților care lucrează pe mai multe centre de cost, un soft de pontaj centralizează toate datele de prezență. Acestea pot fi apoi importante direct în programul de salarii. Ulterior, calcularea salariilor se va face pe baza datelor deja colectate.

Permite generare automată de rapoarte

Pe baza informațiilor colectate în softul de pontaj, sistemul poate genera automat rapoarte. Astfel vei avea o imagine de ansamblu mai clară asupra situației existente. Prin urmare vei putea crea planificări viitoare mult mai concise.

Ce soft pontaj poți folosi?

Soluțiile software propuse de UCMS by AROBS True HR și dp-Payroll au o experiență de 25 de ani și sunt folosite de companii ce activează în diverse industrii: retail, automotive, banking, mass-media, medicală și farmaceutică, servicii, Big4, BPO și transport. Fiind un program salarii cu experiență, dp-Payroll ajută la gestionarea în format digital a tuturor sarcinilor departamentelor financiar contabile. La rândul său, True HR, pe lângă gestionarea pontajului, facilitează tot procesul de gestionare al personalului din departamentele HR.

Poți afla mai multe informații despre cele două soluții, contactându-i pe experții UCMS by AROBS la office@ucms.ro sau la 0720534424.