Utilitate si design minimalist de la Bricomix - Masina de spalat vase incorporabila – Recomandari de instalare si intretinere

Detalii

CategoriiShoping
Tagurielectrocasnice incorporabile
Ultima actualizareMiercuri 21 iunie 2017
Vizualizari1491

Voteaza & Distribuie

Descriere

Utilarea unei bucatarii trebuie sa fie realizata intr-un mod cat mai inteligent pentru a mentine o incapere spatioasa si loc suficient pentru desfasurarea activitatilor de zi cu zi. Pentru modernizarea modului in care curatati vasele, dar in acelasi timp sa se evite aglomerarea electrocasnicelor existente in bucatarie, puteti opta pentru o masina de spalat vasele incorporabila la preturi accesibile.

Avantajele achizitionarii unei masini de spalat vase ce poate fi incorporata mobilierului existent

Fie ca utilati complet o bucatarie sau doar achizitionati o masina de spalat vase, varianta ei incorporabila aduce mai multe beneficii ce trebuie sa conteze cand alegeti modelul potrivit:

 • Masina de spalat vase incorporabila se poate monta foarte simplu langa chiuveta din bucatarie, sub blatul de lucru;
 • Salvati spatiu si mentineti aspectul minimalist si spatios al bucatariei;
 • Pentru a fi incorporata intr-o bucatarie deja mobilata, in care nu mai exista spatiu disponibil, se poate gasi o solutie potrivita: eliberarea unui compartiment/raft al mobilierului si incorporarea si instalarea cu ajutorul unei persoane specializate;
 • Alegeti o masina de spalat vase incorporabila conform numarului de persoane care locuiesc cu dumneavoastra si de cat de des va fi utilizata: puteti alege intre modele cu dimensiuni diferite (latime de 45 cm sau 60 cm), deoarece performantele de spalare nu difera in functie de acest lucru.

Criterii tehnice de analizat atunci cand va alegeti masina de spalat vase incorporabila


Spre deosebire de alte electrocasnice, o masina de spalat vase nu prezinta multe caracterisitici ce deosebesc produsele unei companii de ale alteia, insa cu siguranta exista mai multe caracteristici de luat in considerare atunci cand veti achizitiona una:

 • Achizitionati o masina care incalzeste singura apa pana la o temperatura mare

Cu cat masina de spalat vase incorporabila incalzeste la o temperatura ridicata apa, cu atat mai bine si mai eficiente vor fi curatate vasele;

 • Optati pentru un model de masina de spalat vase care este prevazuta cu optiunea de “Spalare rapida” si “Prespalare”;
 • Luati in considerare achizitionarea unui model prevazut cu functie de “incarcare la jumatate”

Aceasta functie asigura faptul ca masina identifica faptul ca nu este incarcata la capacitatea maxima, si nu va folosi la fel de multa apa si detergent ca pentru o spalare cu masina umpluta la capacitate maxima.

 • Consumul de energie electrica

Ca si in cazul altor electrocasnice, masinile de spalat vase au precizata pe eticheta categoria de consum (de la A la G), recomandarile de achizitie fiind masinile incadrate in categoria A.

 • Zgomotul produs

O spalare cu masina de spalat vase incorporabile dureaza intre o jumatate de ora si doua ore, in general, asa ca este important ca zgomotul sa nu fie foarte puternic. Nivelul de zgomot este trecut de regula, pe eticheta, alaturi de consumult de electricitate si apa.

Sfaturi pentru instalarea unei masini de spalat vase incorporabile oferite de Bricomix

Instalarea pentru o masina de spalat vase incorporabila nu este costisitoare, insa trebuie facuta in mod obligatoriu doar cu ajutorul unui instalator autorizat, pentru racordarea corecta la alimentarea cu apa si evacuarea acesteia. Instalatorul va veni si va analiza masina de spalat vase incorporabila achizitionata, chiuveta si spatiul unde va fi incorporata. De asemenea, va alcatui lista cu ce este nevoie pentru a putea instala masina: un robinet, o prelungire, un sifon ce va fi montat sub chiuveta. In cazul in care masina de spalat vase incorporabila achizitionata permite racordarea ei si la apa calda, o puteti monta asa, pentru a economisi timp si electricitate.

Masinile de spalat vase au o viata indelungata daca se respecta cateva instructiuni estentiale:

 • Utilizati doar detergent special pentru acest tip de masina, se gaseste in toate magazinele mari, pretul este accesibil;
 • Asigurati-va ca veti completa permanent compartimentul destinat pentru un produse special destinat acestor masini: sare pentru masinile de spalat vase.

Oferta de masini de spalat vase poate fi vizualizata in catalogul online: www.bricomix.ro
Contact
Telefon: 0732610473
Adresa: B-dul Eroilor, Nr. 81, Voluntari, Judetul Ilfov.