Urari de Craciun

Urari de Craciun

Detalii

Categorii
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari25703

Voteaza & Distribuie

Descriere

Sarbatorile de iarna sunt, de cele mai multe ori, momente in care ne aducem aminte de toti prietenii si rudele noastre, momente in care vrem sa le transmitem cele mai calduroase ganduri si cele mai optimiste urari. Inspiratia nu ne ajuta intotdeauna, drept pentru care, va punem la dispozitie cateva urari pe care, fie le trimiteti prin SMS, fie printr-un email, sau de ce nu, in traditionala felicitare de Craciun.
urari de craciun
„Magia Craciunului si a Sarbatorilor de Iarna se aseaza incet, incet peste gandurile noastre si nu mai avem loc decat pentru Bucurie, Speranta si Iubire. Sa nu uitam ca Isus s-a nascut... oare si in inima ta?"

„Sub cetina din brad, in casa,
Un dar, o mica bucurie.
Si chiar de nu va fi sa fie,
Nu te intrista,
Primeste aceste ganduri,
Ca dar din partea mea !"

„Stralucirea stelei de Craciun sa va lumineze inimile, iar in sufletele voastre sa se oglindeasca lumina calda a lumanariilor."

„Acum cand gerul iernii ne ingheata trupurile, sa lasam Sarbatoarea Craciunului sa ne incalzeasca sufletele, sa lasam raza dumnezeiasca sa ne lumineze gandurile, sa lasam mirosul bradului sa ne purifice simturile si sa ne transformam inimile in torte arzatoare ale bucuriei!"

„Duhule Sfant, te rog sa-i ajuti si sa-i ocrotesti pe cei care citesc aceaste randuri, te rog sa-mi binecuvintezi familia, prietenii, rudele si pe cei pe care ii iubesc, iar acolo unde exista durere, te rog sa le daruiesti pacea si mila Ta; acolo unde exista indoiala, te rog sa le inspiri o incredere innoita prin Harul Tau; unde exista o nevoie, te rog sa le-o implinesti. Binecuvinteaza-le Tu caminul, familia, munca, da-le intelepciune si lumina in viata lor. Binecuvanteaza-i cand pleaca si cand se intorc acasa, mergi inaintea lor si deschide-le calea. Calauzeste-i si ocroteste-i clipa de clipa in toata viata lor. Fa ca pentru fiecare Craciunul sa fie deosebit acolo in suflet macar. Duhule Sfint, iti multumesc ca tu vei face mai mult decit iti pot eu cere...si ca le vei da mai mult decat le pot ura!"

„Colind curat, brad minunat, Mos bogat, Craciun luminat, pahar inchinat, sanatate, gand implinit! Ne-am intalnit cu Mosu' si i-am dat sa va aduca ceva de Sarbatori... Cum ce? In suflet pace, in inima iubire, in casa belsug, in timp sanatate, in viata fericire!!!

„Sa ne amintim ca fiecare atingere a unui fulg de nea nevinovat care cade si ni se topeste pe ploape ori pe frunte,ca fiecare atingere a gerului necrutator al iernii, ca fiecare 24 a lui decembrie si fiecare brad impodobit afara sau in case, ca fiecare declaratie ce vine din suflet... nu-i nimic altceva decat Spiritul Craciunului, care trebuie sa ne inunde sufletele oriunde si cu oricine am fi!"

„Asemeni stelei care a calauzit magii catre Iisus, asa sa te calauzeasca Dumnezeu catre fericire!"

„Acum, cand colindele, toate nascute sub zapezi, aduc cu ele mireasma de Iisus nascut in iesle, simtim si noi tot mai tare atmosfera de Sarbatoare ce se apropie. Deschideti usa si lasati spiritul Craciunului sa va intre in casa! Deschideti inimile si lasati Bucuria si Implinirea sa va intre in suflet! Deschideti larg bratele si imbratisarea voastra calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pentru cei dragi! Craciun fericit!"

„Fie ca un fulg de nea razlet si vesel sa bata-n usa casei tale si sa-ti aduca bucurii si lumina in seara sfanta de Craciun."

„In Sfanta noapte de Craciun, atunci cand va veti aduna cu totii in jurul mesei mari, imbelsugate, Bunul Iisus sa va strecoare in suflet caldura, iubirea si puterea de a trece peste tot ce este rau in lumea asta. Fie ca in putinele zile ce au mai ramas din an sa puteti umple cu bucurie sufletele semenilor vostri."

„Varsa Doamne har si bine, bogatie de la Tine, peste casa peste masa, peste oamenii din casa, sa le faci viata frumoasa! Sa ai un Craciun fericit alaturi de cel iubit !"