Unde poți juca table online, 100% legal, pe bani reali în 2021

Unde poți juca table online, 100% legal, pe bani reali în 2021

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriJocuri
Ultima actualizareLuni 22 februarie 2021
Vizualizari210

Voteaza & Distribuie

Descriere

Tablele sunt unul dintre cele mai populare jocuri din România. Puțini dintre pasionați știu, însă, că pot juca și online, pe bani reali. Dacă ești cel mai tare jucător de table din cartier, poți deveni chiar jucător profesionist în circuitul internațional. Ca și pokerul, tablele (backgammon în engleză) țin de noroc până la un punct. Dacă ești bun strateg, poți învinge un adversar care are un zar mai bun, însă joacă haotic.

Pentru a-ți face mâna și pentru a te acomoda cu tablele online, poți să folosești banii primiți drept bonus la înscrierea pe platformă, Casinos.ro îți prezintă lista bonusurilor la cazino online, iar tu alegi unde crezi că e cel mai bine să joci. Se spune că acest joc exista încă din anul 3.000 î.H. în spațiul geografic al Iranului de acum, având numele de Senet. Varianta modernă datează de la începutul secolului al XI-lea.

Regulamentul este simplu

Dacă nu ai jucat până acum pentru că nu ai avut cu cine, soluția salvatoare este reprezentată tot de internet. În România există un cazino online pe platforma căruia întâlnești sute de potențiali oponenți. Regulile sunt ușor de învățat. Iată toate elementele unui joc de backgammon:
·doi jucători;
·tablă de joc cu 24 de unități reprezentate grafic prin triunghiuri cu un unghi ascuțit;
·15 piese pentru fiecare jucător (numite și pull-uri), de culori diferite;
·pereche de zaruri - două cuburi având de la unu la șase puncte pe fiecare față.

Jocul pornește cu piesele aranjate în oglindă pe tabla de joc. Concurenții dau pe rând cu zarurile, iar numărul de puncte de pe fața orientată în sus a fiecărui zar arată cu câte unități poate fi deplasată o piesă. De exemplu, dacă dai 3 și 2, fie muți un pull cu 3 unități și altul cu 2 unități, fie muți un singur pull cu 5 unități În cazul în care dai o dublă (ambele zaruri indică același număr), ai dreptul la 4 mutări. Să spunem că dai dublă 3 - 3. Este ca și cum ai fi aruncat patru zaruri: 3, 3, 3 și 3.

Cine scoate primul toate piesele în afara tablei de joc câștigă o linie. Dacă reușești acest lucru înainte ca oponentul să își ducă toate piesele în „casă”, atunci se spune că ai făcut un „marți” și câștigi două linii. O partidă este formată din trei linii. Cu cât ai mai multe partide la activ, cu atât devii mai bun, ca la orice joc. În paralel, poți consulta și unul dintre numeroasele ghiduri de pe internet, cu sfaturi și strategii de joc recomandate de experți.

Așa cum spuneam, între cazinourile online licențiate de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc există unul care are și secțiune de backgammon. Poți juca pe bani 1 vs 1 sau poți participa la turnee în care sunt înscriși mai mulți jucători. Pentru a intra în turneu trebuie să achiți o taxă de participare, însă ea este modică în comparație cu premiile puse în joc.