Un cuplu mortal

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriKatherine Heigl, Robert Luketic, Ted Griffin, Tom Selleck
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari1226

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: Killers
An: 2010
Regia: Robert Luketic
Scris de: Bob DeRosa, Ted Griffin
Actori: Ashton Kutcher, Katherine Heigl, Tom Selleck
Gen: Actiune, Comedie, Romantic, Thriller

La trei ani dupa intemeierea unui camin cu femeia visurilor sale, un fost asasin al guvernului afla ca s-a pus un pret pe capul lui, si ca randul i-ar putea veni in orice minut.

Spencer Aimes (Ashton Kucher) era omul pe care guvernul il cauta cand era nevoie de treburi necurate. Rapid, curat si, mai ales eficient, mereu ducea treaba la bun sfarsit, si se bucura  de toate maruntisurile care veneau la pachet cu calatoria in jurul lumiiin cautarea obiectivelor sale.

Dar, undeva in mijlocul tuturor masinilor rapide si femeilor exotice, Spencer se indragosteste de Jen Kornfeldt (Katherine Heigl), experta in calculatoare. Peste trei ani, ii regasim pe cei doi casatoriti, traindu-si fericiti visul domestic. Tocmai de ziua lui Spencer, cand implineste 30 de ani, el si sotia lui descopera ca viata lor linistita s-ar putea termina violent in orice secunda, capul lui valorand cateva milioane de dolari, iar criminalii angajati care il urmaresc ar putea fi oricine, de la fata de la receptie pana la ultimul badaran al cartierului.

Timpul se scurge pentru Spencer, si in timp ce cautarile pentru a-si descoperi asasinii se intensifica, ii creste si lui paranoia. Cu socrii pe cap si cu amenintarea in carca, Spencer se chinuie sa mentina aparentele pastrandu-si viata privata si incercand sa o protejeze pe  Jen. Catherine O'Hara, Tom Selleck si Martin Mull sunt alte personaje in aceasta comedie thriller, plina de actiune a regizorului Rob Luketic (Legally Blonde, The Ugly Truth).