Un nou camin de batrani in Pantelimon

Detalii

CategoriiSanatate, Social
TaguriBucuresti, camin de batrani, Pantelimon, recuperare medicala
Ultima actualizareMarti 15 mai 2018
Vizualizari3898

Voteaza & Distribuie

Descriere

Caminul de batrani Sfintii Sava si Teodosie cel Mare din Pantelimon - ,,batraneti linistite in familia noastra,,

In luna mai se va inaugura un nou camin de batrani privat in Pantelimon - Ilfov, foarte aproape de Bucuresti. Caminul are o suprafata construita de 3200 m2 si o curte generoasa de 14500 m2, avand un parc prezavuta cu gazon, flori, foisor si o parte este special amenajata pentru relaxare si plimbare. Proiectul este unul special, deoarece este un vis devenit realitate pentru directoarea caminul de batrani Sfintii Sava si Teodosie cel Mare, doamna psiholog Alina Ion.

Cu o experienta de peste 25 de ani ca si asistent medical voluntari pentru persoane varstnice, doamna Alina Ion si-a dorit sa construiasca in prima faza un camin privat de lux cu trei nivele, iar ca si proiect imediat urmator in vecinatate un camin de batrani, care se va adresa persoanelor abandonate de familie sau celor aflati in suferinta si cu o situatie financiara precara. Si visul s-a transformat in realitate, iar prima parte a proiectului este finalizat.

Caminul de batrani Sfintii Sava si Teodosie cel Mare din Pantelimon vine cu o abordare diferita de oferta existenta pe piata, prin implicarea la nivel sufletesc a personalului din camin, prin formarea unei mari familii compuse din personalul caminului si viitorii locatari.

Suntem o alternativa pentru anii de batranete, oferind tot confortul si luxul de care are nevoie o persoana varstnica. Avem activitati recreative, iar socializarea si buna intelegere intre locatari va arata ca suntem o familie mare, unita si binecuvantata cu dragoste.

Cele 40 de camere in regim hotelier 5* sunt cu cate 2 si 3 paturi sunt dotate cu mobilier nou, TV, dulap individual, aparat de aer conditionat, baie proprie cu dus adaptat persoanelor varstnice, balcon/terasa. Baile din camere sunt dotate cu dus adaptat pentru persoane cu probleme locomotorii, conform normelor.

In cadrul caminului de batrani oferim serviciile medicale:
– 24/24 h medic chirurgie generala care evalueaza fiecare resident al caminului
– permanent medici specialisti angajati ai caminului: neurolog, psihiatru, cardiolog, chirurg
– periodic stomatolog, medic de recuperare sau alta specialitate
– consiliere psihologica, terapie ocupationala, asistenta si supraveghere medicala, 24/24 ore.

Avem si pachete de 15 si 21 de zile specializate pe diagnostice precum fracturi membre si proteze, fractura col femural, discopatii, sechele post AVC, boala poliartrozica, fractura coloana vertebrala, neuropatie etc. In cazul pachetelor specializate, tariful este de 195 lei/zi, cu toate serviciile de recuperare si materialele sanitare incluse, cazare si 5 mese zilnic, cu meniu nutritionist.


Caminul de batrani Sfintii Sava si Teodosie cel Mare din Pantelimon
- ,,batraneti linistite in familia noastra,,
Adresa: Strada Cozieni, nr. 2, Pantelimon, Ilfov