Un fiset metalic, prima achizitie in calitate de administrator de bloc!

Un fiset metalic, prima achizitie in calitate de administrator de bloc!

Detalii

CategoriiShoping
TaguriRomania
Ultima actualizareJoi 3 septembrie 2020
Vizualizari221

Voteaza & Distribuie

Descriere

Daca tocmai ai fost investit in functia de administrator de bloc, probabil te gandesti care sa fie prima achizitie sau sarcina rezolvata in aceasta calitate. Inlocuirea tuturor conductelor de apa sau anveloparea blocului sunt activitati care necesita un timp indelungat si investitii pe masura, insa nu acelasi lucru se poate spune si despre cumpararea unui fiset metalic. Un astfel de dulap, special destinat pentru a gazdui dosare si bibliorafturi, poate fi ideal pentru depozitarea in siguranta a actelor asociatiei de proprietari. Fie ca il vei monta in propriul apartament sau in spatiul comun din bloc unde colectezi intretinerea, nu va trebui sa iti faci griji cu privire la documentele dinauntru.

Magazinul online Viamond iti pune la dispozitie numeroase tipuri de fiset metalic, insa astazi ne-am oprit asupra unui model potrivit pentru rolul sus-mentionat. Astfel, am ales un dulap incapator, rezistent si sigur. Acesta are o durata de viata indelungata, este rezistent la coroziune, zgariere si schimbari de temperatura si nu poate fi deschis de nimeni altcineva cu exceptia proprietarului. Iata, in continuare, care sunt principalele sale caracteristici:

Fiset metalic AP 60 - pret 599,99 de lei (o reducere de 108,71 de lei fata de pretul obisnuit)

Acest fiset metalic de provenienta Italia are o structura de rezistenta realizata din tabla de otel profilata, de prima calitate, cu grosimea de 0,6 milimetri. Dulapul are dimensiunile de 600x400x1.800 de milimetri (un volum total de 0,43 de metri cubi) si este dotat cu 4 rafturi reglabile pe inaltime, care pot sustine o greutate de pana la 40 de kilograme fiecare.

Usa este dublu ranforsata, dotata cu fante de aerisire atat in partea superioara, cat si in partea inferioara. Balamalele interne au functie antiefractie, iar nervurile longitudinale de pe usi si din laterale asigura o rezistenta sporita a dulapului. Greutatea sa este de 29 de kilograme, iar garantia oferita de producator este de nu mai putin de 2 ani. In varianta standard, produsul are un sistem de inchidere cu doua chei si este de culoare gri, fiind tratat cu vopsea acrilica ignifuga.

La cerere, acest fiset metalic poate fi echipat cu soclu, kit picioare reglabile, protectii anticoroziune din plastic pentru picioare, usi HPL sau MDF si diferite tipuri de inchideri: cheie Master, care deschide toate usile, maner antiefractie/cu inchidere in 3 puncte/cu inchidere din doua miscari/cu cifru mecanic/cu cifru electronic/cu moneda). De asemenea, poti opta pentru o alta culoare a usilor sau a intregului fiset: galben, portocaliu, rosu (doua nuante), albastru sau verde.

Nu in ultimul rand, modelul AP 60 are nu mai putin de 13 certificari internationale, printre care se numara rezistenta la caldura umeda/uscata, lovire, coroziune, zgariere si schimbari de temperatura, dar si certificari pentru aderenta vopselei si comportamentul suprafetelor la uzura prin abraziune.

In concluzie, daca in noua ta calitate de administrator de bloc ai nevoie de un spatiu in care sa pastrezi toate actele asociatiei de proprietari, acest fiset este alegerea ideala. Asta cu atat mai mult cu cat beneficiezi de o reducere semnificativa, iar dulapul va fi livrat la scara blocului in stare complet asamblata.