Uleiul esential in masaj

Detalii

CategoriiSanatate
Taguriulei masaj
Ultima actualizareMiercuri 28 martie 2018
Vizualizari1255

Voteaza & Distribuie

Descriere

Uleiul esential pe care il alegi, depinde de scopul ales: iti doresti sa iti ridice starea de spirit sau poate vrei un ulei care sa vindece o arsura? Sa stiti ca nu exista o “lista” in care sa scrie alb pe negru ce tip de ulei este folosit pentru a trata o stare de boala.In schimb trebuie sa fim proactivi si sa cautam solutii si sa vorbim cu persoane calificate in acest sens.

Un bun inceput ar fi sa facem un drum la o librarie si sa cumparam o carte despre aromaterapie. Dar in zilele noastre putine persoane mai au timp sa citeasca o carte.

Atunci cautam o alta sursa de informare. Internetul ar putea fi considerata o sursa de informare. Dar de cele mai multe ori aceasta sursa de informare nu ne ofera asa de multa incredere pe cat ne o poate oferi contactul cu o persoana nonvirtuala.

Urmatorul nivel de cunoastere este abordarea unei persoane care cunoaste dar mai ales lucreaza cu aceste uleiuri esentiale. Maseuza este persoana potrivita si in masura sa va ofere mai multe detalii despre modul de folosire al uleiurilor pentru masaj. Masajul se imbina perfect cu aromaterapia. Prin massage uleiurile esentiale patrund mult mai repede si isi fac efectul lor terapeutic.