Ufolatrii sau "alesii cerului"

Detalii

CategoriiReligie
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari4080

Voteaza & Distribuie

Descriere

OZN-istii au patruns in domeniul esoteric datorita greselii unor ocultisti care au lasat impresia ca este vorba de un fenomen paranormal. Secta isi are reprezentanti si la noi in tara, personaje care s-au facut remarcate prin nenumarate scrieri cu caracter pseudostiintific.


Ufolatrii isi au filiale in Occident, dar mai ales in Franta. Adeprii isi imagineaza si descopera adevaruri "mesianice" pe alte planete, unde isi au asigurata viata de dincolo. Au reusit, gratie unei argumentatii pseudostiintifice, sa aiba numerosi prozeliti atrasi de fenomenele misterioase.

la umbra unui ozn


la umbra unui oznAdeptii acestei secte indeamna la ruga si pasivitate, iar nedreptatile de pe pamant spun ca vor fi rezolvate de catre forte coborate din OZN-uri. Televiziuniea, prin serialul Dosarele X si cartile SF, au contribuit intr-o mare masura la raspandirea sectei.


Conform lui J.M. Lesage, aparitia de nave si relatarile cu privire la intalnirile de gradele III si IV, sunt niste simple scorneli pentru a-i atrage pe naivi. Tot acesta mai spune ca scenariile contactelor cu farfuriile zburatoare evolueaza odata cu civilizatia.


In anii 30 erau la moda dirijabile, baloane si avioane fantoma. In antichitate era vorba de foc si sageti care lasau in urma lor un sunet asurzitor. In prezent, aveam de-a face cu farfurii zburatoare.
extraterestrii


extraterestriiDin acestea coboara omuleti verzi de aproximativ 1,30m, cu capul diform, care-i rapesc pe pamanteni si le implanteaza cipuri in cap sau ii supun unor operatii pe navele lor. Recent, omuletii verzi au inceput sa insamanteze artificial femeile si sa le fure fetusul dupa doua luni.


Persoane precum Michael Noonan, Claude Vorilhon, Jean Migueres, Zola Levitt si multi altii, au intemeiat noi religii spunand ca datorita extraterestrilor, sectele respective vor pune in curand mana pe putere in diverse parti ale globului, dar, sustin ei "numai dupa ce sustinatorii credintei crestine vor fi eliminati".


La noi in tara exista numerosi adepti ai existentei OZN-urilor, a includerii acestora in cadrul fenomenelor naturale.
OZN


OZNUfolatrii reprezinta in fond, o sere de ravagii referitoare la extraterestrii. Sunt sincretinsme de teme stiintifico-fantastice si de credinte arhaice care afirma urmatoarele:  • Existenta unor entitati superioare

  • Existenta undeva in cosmos a unor Fiinte care se gandesc la noi;

  • Perfectiunea acestora: nemurire, inteligenta superioara, omniscienta si omniprezenta;

  • Interventia lor salvatoare: vor sa ajute societatea noastra aflata in impas.


Pentru a lua contact cu extraterestrii, in fiecare tara exista cate o asociatie infiintata in acest scop. Dintre cele mai cunoscute, amintim: Centrul de Studii "Fraternitatea Cosmica", Iso-Zen (devenit "Grupul APEL"), discipolii lui Claude Vorilhon si altele.


Daca s-a vorbit de atatea "teologii" si interpretari cosmice, dupa zborul omului pe luna si mai ales dupa fenomenul "farfuriilor zburatoare" si sectele au fost prezente. Au crezut spiritistii in cerurile planetare, le-au "demonstrat" existenta teozofii si antropozofii si iata ca un rezultat al tuturor este chiar secta "Ufolatrilor".