Tu cum iti pastrezi sanatatea in 2014?

Detalii

CategoriiSanatate
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari640

Voteaza & Distribuie

Descriere

Inceputul unui nou an este ocazia perfecta pentru stabilirea unor reguli simple care sa ne asigure un stil de viata cat mai sanatos. In acest sens, NEI Medica a intocmit o lista orientativa pentru cei care isi propun ca 2014 sa decurga fara probleme medicale.


In primul rand, este foarte important sa va faceti timp pentru 1-2 analize medicale uzuale. Acestea includ:


- Hemoleucograma completa


- Sumarul de urina


- Glicemia


- Ecografia abdominala


De asemenea, incepand cu varsta de 20 de ani, femeilor le este recomandat sa mearga cel putin o data pe an la medicul ginecolog, pentru un control de rutina. Acesta poate include si testul Babes Papanicolau, care descopera din timp inflamatiile si problemele aparute la nivelul colului uterin. In plus, pentru doamnele cu varsta peste 35 de ani este recomandata si ecografia mamara.


In al doilea rand, stilul de viata infleunteaza foarte mult starea de sanatate pe termen lung. Este binecunoscut faptul ca persoanele foarte obosite si stresate, care nu reusesc sa isi faca timp pentru relaxare se imbolnavesc mult mai usor, avand sistemul imunitar slabit. In acest sens, NEI Medica recomanda pe cat posibil respectarea unui program fix pentru odihna si alimentatie.


Indiferent de deciziile pe care le luam in legatura cu analizele uzuale sau cu stilul de viata, este necesar sa fim constienti de faptul ca in cele mai multe situatii, sanatatea noastra depinde de noi.Clinica NEI Medica Asist, situata in strada Johann Strauss nr. 2A te asteapta cu dotari la cele mai inalte standarde, un laborator propriu de analize, personal medical de specialitate dedicat si profesionist.


Serviciile de Medicina Muncii si Securitate in Munca sunt completate de o gama diversa de specialitati medicale menita sa vina in intampinarea companiilor si persoanelor fizice deopotriva.


MEDICINA DE LABORATOR, PSIHOLOGIE, NEUROLOGIE, OFTALMOLOGIE, ORL, PEDIATRIE, GINECOLOGIE, IMAGISTICA-ECOGRAFIE sunt doar cateva dintre specialitatile pe care clinica le pune la dispozitie.


Informatii suplimentare pot fi gasite: www.neimedica.ro