Tricouri pentru femei - aceste modele vor fi in trend în 2021

Detalii

CategoriiShoping
Tagurihaine, tricouri
Ultima actualizareLuni 22 februarie 2021
Vizualizari363

Voteaza & Distribuie

Descriere

Tricourile sunt, poate, unele dintre cele mai versatile articole din garderoba ta. Gândeşte-te că le porţi mereu. Indifirent de anotimp şi de eveniment, poţi purta un tricou elegant chiar şi la o nuntă fastuoasă. Îţi şoptesc un mic secret, vino mai aproape: chiar şi tricourile trebuie să fie în ton cu moda! Gata, ţi-am dat primul indiciu. Astăzi, vom parcurge împreună trendurile actuale şi vom descoperi care sunt tricourile pentru damă care sunt la modă în anul 2021! Haide să vedem care vor fi preferatele tale. Pot să ghicesc? Ok, nu mai fac presupuneri acum, la început.

Care modele de tricouri sunt în trend în 2021?

Foarte în vogă sunt modelele de tricouri de damă cu imprimeuri diverse. Cu siguranţă ai observat multitudinea de imprimeuri cu care ne întâmpină tricourile în magazinele fizice sau în cele online. Desigur, atunci când îţi alegi preferatul, totul ţine de gustul propriu. Şi de confortul tău. Acesta este un lucru primordial în acest an, despre care vom discuta mai pe larg în cele ce urmează.

Revenind la printurile noastre, există câteva care sunt foarte la modă în acest an. Printurile cele mai căutate pentru tricourile de damă sunt următoarele:

  • Inspirate din artă;
  • Florale;
  • Cu mesaje inspiraţionale, comice, sarcastice, triste. Mesaj să fie! Şi, musai, să ţi se potrivească!
  • Cu trupe rock clasice, de genul Metallica, ACDC, Guns N Roses, Nirvana, etc. Dacă nu ai apucat până acum să le şi asculţi, poate cu ocazia asta le dai o şansă acestor clasici din muzica rock;
  • Cu logo-ul firmei la vedere: se poartă foarte mult logo-ul firmelor la vedere, cât mai proeminent pe tricou.

Cum se poartă tricourile în 2021?

În acest an, din cauza sau datorită pandemiei, nici nu ştiu cum ar fi mai corect să mă exprim, se poartă foarte mult confortul şi calitatea. Personal, aş spune că este un atu acest lucru şi că este unele dintre puţinele bune care au survenit în urma pandemiei. Aşa că, poţi crea un look fresh, fie el sport sau elegant. Totul depinde de ce ţinută vrei să creezi.

Şi, ţine minte că, deşi trendurile actuale promovează confortul, ele te îndreaptă spre a îndrăzni să fi TU. Astfel, poţi purta tricourile în anul 2021 exact aşa cum îţi place ţie, în ce combinaţii vrei tu. Dacă ai nevoie de inspiraţie atunci când vrei să combini tricourile de damă , poţi consulta site-urile de specialitate. Eu, când nu mai am idei, intru pe answear.ro şi văd acolo ce şi cum pot purta. Opţiunile sunt nelimitate, fără să fie costisitoare. Trebuie doar să ai imaginaţie şi un pic de îndrăzneală!

Şi, dacă doreşti să fii în ton cu prietenul, iubitul, tatăl, soţul, fiul tău, să ştii că găseşti foarte multe modele trendy de tricouri aici: answear.ro/k/barbati/imbracaminte/tricouri. Asta ca nu cumva să se înţeleagă că pe domni i-am exclus de tot din conversaţia noastră. Ne sunt dragi şi ei, aşa că trebuie să îi includem cumva!

Pentru bărbaţi, trendurile sunt aceleaşi, în materie de tricouri. Nu uita că poţi să-i mai furi câte unul, din când în când, ba chiar se poartă modelele foarte largi.